El Saló Nàutic, a bord de les aigües del Port Vell

El tret de sortida de l'esdeveniment ha estat marcat pel Festival de Paddle Surf amb més d'un centenar de participants

Arrencada del programa lúdic amb activitats per a tots els públics Arrencada del programa lúdic amb activitats per a tots els públics

En marxa les activitats de cap de setmana del Saló Nàutic de Barcelona, ​​que se celebra fins aquest diumenge al Port Vell organitzat per Fira de Barcelona.

Més d'un centenar de participants al Festival de Paddle Surf han donat el tret de sortida a un programa que inclou propostes per a tots els públics amb l'objectiu d'apropar el mar a la ciutadania, com sortides en bicicletes aquàtiques, baptismes de mar en vaixells de vela lleugera o caiac, així com conèixer els últims models d'embarcacions, cada vegada més connectades i sostenibles.

Més info: El Saló Nàutic navega a tota vela rumb cap a la digitalització

El Saló ​​proposa un mar d'activitats per aquest cap de setmana. Després de navegar per les aigües del Port Vell sobre taules de paddle surf, arriba la Nit de la Nàutica amb degustacions, música i ball en viu, espectacles itinerants d'ambientació marinera i altres propostes com festes organitzades pels expositors.

La moda també està present amb la desfilada de Sweet Matitos, que presenta la seva col·lecció tardor-hivern 18 Winter Ball Season. Dissabte està marcat per la Barcelona Paddle Race, prova de caiacs que uneix el Port Vell i el port de Badalona.

Durant tot el cap de setmana, a l'Àrea Fun Beach, els visitants poden fer baptismes de mar en vaixells de vela lleugera o caiac, provar bicis aquàtiques amb les que fins i tot pots anar a pescar, descobrir com és un imoca, vaixell d'alta competició que ha participat a la World Race, i practicar paddle surf a una piscina.

Més info: El Saló Nàutic de Barcelona acollirà 275 empreses

A més de l'agenda d'activitats, els assistents poden veure més de 700 embarcacions exposades a terra i a l’aigua, des de petites pneumàtiques fins a iots que superen els dos milions d'euros. Entre les 120 novetats que s’hi presenten, també poden conèixer la nova tendència de pisos flotants o comprovar com, gràcies a la incorporació de la tecnologia, els vaixells són més segurs, fàcils de governar, més connectats i sostenibles.

Més informació
El Saló Nàutic de Barcelona innova a tota vela
Avui et destaquem
El més llegit