Sanofi contractarà 100 treballadors per al seu 'hub' digital

La plantilla del centre, que actualment compta amb 300 treballadors de 40 nacionalitats, creixerà un 33%

La seu de Sanofi a Barcelona | ACN La seu de Sanofi a Barcelona | ACN

La farmacèutica francesa Sanofi contractarà 100 treballadors per a la plantilla del seu hub digital a Barcelona. L'espai gestiona els programes estratègics de la companyia en àrees com les finances, les dades o la cadena de subministrament. La multinacional preveu, així, augmentar el 33% del seu planter a les instal·lacions de la ciutat, que ja compten amb 300 treballadors de 40 nacionalitats.

Amb aquestes contractacions, l'empresa haurà augmentat la seva plantilla al hub català en un 80% des de 2020, refermant així "l'aposta de la companyia de Barcelona", com ha afirmat la farmacèutica. La plantilla del centre digital de Sanofi és a més especialment jove, amb un 65% de treballadors menors de 40 anys.

El centre digital de la farmacèutica francesa va iniciar la seva activitat a Barcelona l'any 2016, amb l'objectiu de "convertir-se en una columna vertebral" per a la transformació digital de la companyia. Segons les dades del grup, el hub barceloní gestiona el 35% del negoci de l'empresa, i l'any 2025 el 100% dels seus ingressos passaran per la capital catalana.

Més informació
Almirall fitxa un exdirectiu de Sanofi com a director financer
Alliberar patents: la indústria farmacèutica trenca el discurs "populista"
Avui et destaquem
El més llegit