Els satèl·lits argentins de Satellogic obren seu europea a Barcelona

L'empresa que construeix i opera microsatèl·lits de baix cost estrena oficines al 22@

Emiliano Kargieman de Satellogic Emiliano Kargieman de Satellogic

L'empresa argentina de satèl·lits Satellogic ha triat Barcelona per instal·lar la seva seu europea, situada al districte 22@, que inaugurarà el proper 17 de maig.

En un comunicat, la companyia ha destacat que és líder en tecnologia de microsatèl·lits d'imatges d'alta resolució, i ha assenyalat que ha apostat per Barcelona pel seu fort atractiu i les seves connexions internacionals i per la seva important concentració de talent especialitzat i multicultural.

Fins al moment, la companyia ha aconseguit atreure una inversió de més de 60 milions de dòlars procedents d'entitats de capital de risc, i compta amb delegacions en Argentina, els Estats Units, Israel i l'Uruguai, a les quals se suma ara la de Barcelona.

Fundada el 2011, Satellogic construeix i opera microsatèl·lits de baix cost que permeten monitorar la Terra amb molt alta resolució i freqüència, de manera que proveeix intel·ligència en temps real del que succeeix en qualsevol lloc del planeta.

A la inauguració de la seva seu europea a Barcelona assistirà el fundador i conseller delegat de la companyia, Emiliano Kargieman, així com el responsable de Satellogic Europa, Marco Bressan.

Més informació
Un satèl·lit sentinella de la UPC guanya els Òscar de l'Agència Espacial Europea
IsardSAT, satèl·lits per prevenir incendis
Avui et destaquem
El més llegit