SBTi aprova els objectius de reducció d'emissions de Cellnex

La iniciativa valida el pla de sostenibilitat de l'empresa i el considera alineat amb el compromís Business Ambition for 1,5ºC

El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínez | ACN El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínez | ACN

La Science Based Targets initiative, (SBTi) una iniciativa de vigilància mediambiental impulsada per, entre altres, el Pacte Mundial de les Nacions Unides, aprova els objectius de reducció d'emissions de Cellnex. L'operador d'infraestructures de telecomunicacions estableix aquestes fites climàtiques d'acord amb el compromís Business Ambition for 1,5ºC, i es consolida com una de les principals companyies del seu sector en l'àmbit de la transició ecològica.

Segons el pla de sostenibilitat de l'empresa, i l'acord adquirit el 2019 amb Business Ambition, Cellnex s'ha compromès a reduir les emissions d'abast 1 i 2 de gasos d'efecte hivernacle, així com les de nivell 3 pel que fa a fonts d'energia procedents de combustibles fòssils, per un 70% el 2030 respecte de les seves emissions l'any 2020. També planteja incrementar el subministrament d'energia elèctrica fins al 100% l'any 2025, any en què també promet reduir en un 21% les emissions generades per la compra de productes, serveis i béns de capital respecte de les registrades durant 2020.

La iniciativa SBTi, en línia amb els objectius establerts pels Acords de París, té com a objectiu ajudar a les empreses a fixar estratègies de lluita contra el canvi climàtic basades en la ciència. Els objectius concrets d'SBTi són, en aquest sentit, limitar l'escalfament global per sota dels 2ºC, i continuar treballant per no arribar al llindar dels 1,5º.

Més informació
L'autoritat polonesa dona llum verda a l'adquisició de Polkomtel per Cellnex
Cellnex, entre les cinc empreses de telecomunicacions més sostenibles
Avui et destaquem
El més llegit