L'empresa de videojocs Scopely s'instal·la a Barcelona

La companyia invertirà entre 2 i 3 milions d'euros en la nova seu i té previst contractar 60 persones

Els co-CEOs d'Scopely Javier Ferreira i Walter Driver Els co-CEOs d'Scopely Javier Ferreira i Walter Driver

La plataforma nord-americana de jocs Scopely té previst invertir entre 2 i 3 milions d'euros a la seva seu a Barcelona, la primera de la companyia fora d'Estats Units.

El president de Scopely, Javier Ferreira, ha indicat que aquesta inversió està subjecta a canvis en el proper any, depenent de la capacitat que pugui absorbir la nova oficina, inaugurada al final d'aquest setembre i que l'empresa espera que es converteixi a la seu europea de la companyia.

Ferreira ha comunicat que la nova seu, que de moment compta amb 12 empleats, té previst contractar fins a un total de 60 persones el 2018.

Ferreira ha justificat l'elecció de Barcelona com a seu pel seu "accés a talent tecnològic local amb salaris competitius" i per la predisposició des de països europeus i Estats Units a desplaçar-se a treballar a la capital catalana per la seva "qualitat de vida".

Fundada el 2011 a Los Angeles, Scopely és una empresa que es dedica a produir jocs per al mòbil realitzant tot el procés de producció, des de la idea i el disseny del programa fins que aquest arriba als usuaris.

Els ingressos de l'empresa, que ha registrat 125 milions de descàrregues de jocs i compta amb 2 milions d'usuaris diaris, provenen en la seva majoria d'aquells clients que contracten serveis complementaris a través dels jocs descarregats gratuïtament, que representen el 5% del total dels seus jugadors.

Així mateix, Ferreira ha explicat que Scopely també obté ingressos a través de la publicitat que apareix en els jocs que els usuaris es descarreguen en els seus mòbils. A escala global, Scopely espera facturar aproximadament 255 milions d'euros, mentre que l'any passat la xifra de negocis va rondar els 170 milions d'euros.

Més informació
La Barcelona Games World se supera
Les dones, el Candy Crush i els homes, el FIFA 17
Els eSports van a la universitat
Avui et destaquem
El més llegit