Seat estrena un centre formatiu per als seus treballadors

L'automobilística ofereix un programa complet centrat en el vehicle elèctric

El nuevo centro formativo para los trabajadores de Seat | Europa Press El nuevo centro formativo para los trabajadores de Seat | Europa Press

Seat ha estrenat un centre formatiu per als seus treballadors sobre mobilitat elèctrica, consolidant la seva aposta "per la formació com a eix central de la transformació cap al vehicle elèctric". El nou edifici, de 400 metres quadrats i situat a la fàbrica de Martorell, disposa d'un programa complet sobre el vehicle elèctric, amb l'objectiu d'incrementar els coneixements dels empleats sobre aspectes relacionats amb aquesta tecnologia, la seva mecànica i seguretat.

En concret, s'inclouen sessions per donar a conèixer la tecnologia híbrida i elèctrica i sensibilitzar sobre la importància dels procediments de seguretat en els vehicles elèctrics. A més, es realitzen altres cursos més especialitzats amb l'objectiu d'aprendre a connectar i desconnectar els sistemes elèctrics, així com realitzar treballs amb alta tensió activa.

Més info: Seat accelera: nou model de Cupra i cotxes elèctrics a Martorell

El vicepresident executiu de Recursos Humans i Organització de Seat, Xavier Ros, ha exposat que l'Electromobility Learning Center vol oferir als més de 15.000 treballadors de l'automobilística "totes les eines necessàries per poder afrontar els reptes del demà".

Aquest centre se suma a l'oferta formativa de Seat, amb un programa destinat a impulsar el creixement professional dels seus treballadors i preparar-los per als reptes de futur que afronta la indústria de l'automòbil. El 2019, Seat va destinar un total de 23 milions d'euros al desenvolupament dels seus empleats en diferents projectes i camps, la qual cosa suposa una inversió de 1.500 euros per persona.

Més informació
Seat presenta la marca Mó amb seu a Barcelona
Seat produeix respiradors amb el motor de l'eixugaparabrises
Avui et destaquem
El més llegit