Seat contractarà 250 treballadors més a la planta de Martorell

L'automobilística vol donar resposta a l'increment de producció fruit de les vendes dels cotxes Ibiza, Arona i León

La planta de Seat a Martorell La planta de Seat a Martorell

Seat contractarà 250 treballadors més a la seva planta de Martorell per donar resposta a l'increment de la producció fruit de l'èxit de vendes de l'Ibiza, l'Arona i el León.

D'aquests nous empleats, 98 disposen actualment de contracte temporal amb Seat i els 152 restants amb una empresa de treball temporal. A partir de l'1 de juny, tots ells formaran part de la companyia amb contracte indefinit, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Amb aquestes noves incorporacions, l'automobilística catalana sumarà 515 nous contractes indefinits en el que portem de 2018. El vicepresident de Recursos Humans de Seat, Xavier Ros, ha dit sentir-se "orgullós" de què els excel·lents resultats de la companyia "es tradueixin en més oportunitats per generar ocupació de qualitat".

Les bones xifres de vendes de l'Ibiza, l'Arona i el León i la fabricació de l'Audi Q3, que a la segona meitat de l'any serà substituït per l'Audi A1, han portat la factoria de Seat a Martorell a produir al 95% de la seva capacitat. En el primer trimestre de 2018, la producció ha crescut un 12,3% respecte a el mateix període de l'any anterior fins a assolir els 132.804 vehicles fabricats, 2.300 diaris.

D’altra banda, Seat ha invertit recentment 23 milions d’euros per elevar la capacitat màxima de la planta de Martorell de 2.300 a 2.400 cotxes al dia, robotitzant completament una de les línies del taller de pintures i estrenar la nova cabina de color per pintar les carrosseries amb dos tons del Seat Arona i de l’Audi A1.

Més informació
Seat fa fixes 150 treballadors temporals
Seat contractarà 115 treballadors per a la planta de Martorell
Seat s'instal·la en el rècord de vendes
Avui et destaquem
El més llegit