Seat obrirà una 'megabotiga' al centre de Barcelona

El nou espai multidisciplinari comptarà amb un concessionari i diversos espais per esdeveniments culturals i 'coworking'

El nou espai de Seat es troba a l'edifici Deutsche Bank del Passeig de Gràcia
El nou espai de Seat es troba a l'edifici Deutsche Bank del Passeig de Gràcia

L'automobilística Seat obrirà un espai multidisciplinari al centre de Barcelona, concretament al Passeig de Gràcia amb l'Avinguda Diagonal, a l'edifici Deutsche Bank. L'objectiu d'aquest nou establiment és apropar als visitants a una innovadora experiència de marca, segons informa la companyia en un comunicat.

Seat ha llogat a KKH Property Investors, la firma propietària de l'edifici, 2.600 metres quadrats distribuïts en quatre plantes. Està previst que el nou espai obri les portes a finals del 2018.

El nou concepte de botiga inclourà un concessionari i un espai on s'acolliran esdeveniments culturals, exposicions, concerts i tot tipus d'actes amb els quals enfortir el vincle de marca amb la ciutat. També comptarà amb un espai gastronòmic i un altre de coworking.

En les noves instal·lacions, els visitants també podran comprar les últimes novetats de Seat i experimentar "nous formats de venda, integrant l'última tecnologia per oferir una experiència única tant en termes de producte com de marca", explica Wayne Griffiths, vicepresident comercial de l'automobilística.

Aquest centre es sumarà al Seat Metropolis:Lab Barcelona, un laboratori que busca solucions intel·ligents per la mobilitat del futur, instal·lat en el Pier 01 de la capital catalana i que va obrir les portes l'abril.

Més Informació
Seat gestionarà a Barcelona el 6è laboratori de Volkswagen
Seat obté els millors resultats de la seva història
Seat es prepara per endollar-se
Avui et destaquem
Comentaris