Seat s’apunta a la moda dels patinets elèctrics

La companyia automobilística llança l'eXS powered by Segway per avançar en la micro mobilitat

Un dels patinets elèctrics de Seat Un dels patinets elèctrics de Seat

Seat ha llançat el seu primer patinet elèctric, l'eXS powered by Segway, com a part de la seva estratègia per avançar cap a la micro mobilitat. Es tracta d’una solució per aquells usuaris que volen moure’s de forma sostenible i eficaç a la ciutat, ha explicat en un comunicat.

Més info: La febre dels patinets elèctrics

El patinet, amb rodes de vuit polsades i amb una combinació de bateria i motor que permet arribar als 25 quilòmetres per hora, serà presentat al públic la setmana vinent en el Smart City Expo World Congress, que se celebra del 13 al 15 de novembre a Barcelona.

El vehicle de mobilitat personal de Seat podrà adquirir-se a tots els concessionaris de la marca a partir del desembre d’aquest any a un preu de 599 euros. Estarà disponible a Espanya, França, Alemanya, Àustria, Suïssa i Portugal abans que acabi l’any i a la resta d’Europa el 2019.

Aposta per la micro mobilitat urbana

L’objectiu de Seat és articular la seva cartera de productes i serveis que ofereixin al mercat noves solucions en el marc de la mobilitat urbana. En aquesta línia, les diferents marques del grup Volkswagen volen llançar solucions de mobilitat urbana en el futur.

SEAT micromobility new eXS KickScooter 004 HQ

“Volem convertir Seat en un referent en micromobilitat. En aquest sentit, el nostre objectiu és que qualsevol persona que visqui en un entorn urbà conegui les opcions que ofereix Seat per a desplaçar-se per la ciutat de forma econòmica, sostenible, divertida i àgil”, ha assenyalat el director de màrqueting de producte de Seat, Lucas Casasnovas.

D’altra banda, Seat vol fer també una prova pilot de la flota de patinets compartits eXS sharing a diferents ciutats de l’Estat espanyol.

Més informació
Miró Electrodomèstics també vendrà patinets elèctrics
De la mobilitat a la connectivitat
Avui et destaquem
El més llegit