Seat manté els bons resultats i creix un 40,9%

L’automobilística assoleix uns beneficis de 130 milions d’euros i comercialitza un total de 246.500 vehicles en la primera meitat de l’any

La firma té previst el llançament comercial dels nous models Arona i Ibiza La firma té previst el llançament comercial dels nous models Arona i Ibiza

La firma automobilística espanyola Seat, propietat del grup Volkswagen, ha comptabilitzat un benefici operatiu de 130 milions d'euros durant els sis primers mesos de l'any, la qual cosa suposa un augment del 40,9% en comparació dels 93 milions d'euros que va guanyar en el mateix període de l'any anterior.

La companyia ha explicat que en la primera meitat del 2017 ha assolit els millors resultats de la seva història en un primer trimestre, com a conseqüència de la dinàmica positiva en la qual es troba la marca en termes financers.

"Seat està entrant en una fase de creixement per avançar al següent nivell", ha afirmat la companyia, que ha comptabilitzat una xifra de negoci de 5.054 milions d'euros entre el gener i el juny d'aquest any, un 12,7% més que en els mateixos mesos del 2016.

La corporació amb seu a Martorell ha comercialitzat un total de 246.500 vehicles en tots els mercats en els quals opera en el que va d'exercici, la qual cosa representa un augment del 13,7% si es compara amb les 216.800 unitats matriculades en aquest període de l'any precedent.

Així mateix, el nombre de vehicles facturats (xifra que inclou l'Audi Q3 que es fabrica a Barcelona) ha crescut un 9,8%, gràcies, principalment, a la millora del 'mix' de vendes, amb motiu de l'embranzida del tot-terreny Ateca.

La firma que presideix Luca de Meo té previst augmentar les seves inversions en R+D per al desenvolupament de nous models, així com en el llançament comercial de l'Arona i de l'Ibiza.

Més informació
Seat incrementa les vendes un 13,7%
Seat obté els millors resultats de la seva història
Seat busca nom pel seu nou tot-terreny
Avui et destaquem
El més llegit