El Seat Tarraco ja es fabrica a Wolfsburg

El nou model compartirà línia de producció amb el Tiguan i el Touran de Volkswagen

De Meo presentant el nou Seat Tarraco a Tarragona al setembre De Meo presentant el nou Seat Tarraco a Tarragona al setembre

La planta de Volkswagen a Wolfsburg (Alemanya), ha començat a produir el Seat Tarraco, el germà gran de l'Ateca i l'Arona amb el que l'automobilística catalana completa la família SUV.

El nou model, dissenyat i desenvolupat a Martorell, compartirà línia de producció amb dos models de Volkswagen: el Tiguan i el Touran. La fabricació del Tarraco a Wolfsburg forma part del pacte Pel futur acordat per Volkswagen i el seu comitè d'empresa a finals de 2016.

Més info: El semàfor vermell de Luca de Meo a Colau

Feia 20 anys que la planta alemanya no fabricava un model per a una altra marca del grup. Dels cinc anteriors, l'últim, precisament, va ser un altre model de Seat, l'Arosa, que es produir entre el 1996 i el 1998. Un cop iniciat el procés fabricació, s'espera que el Tarraco arribi als concessionaris a inicis de l'any vinent.

El nou SUV, de 4,7 metres de longitud i 1,65 d’alçada, s’ha dissenyat amb versions de cinc o set seients disponibles. A hores d’ara es podrà adquirir el model de gasolina o de dièsel, amb motors de 150 i 190 cavalls, però en un parell d’anys la marca preveu llençar una versió híbrida del Tarraco.

Més endavant, Seat també preveu oferir el màxim nivell d’equipament amb la versió FR, atès que ara només són possibles els tipus ‘Style’ i ‘Xcellence’.

Més informació
Tarraco: el SUV de Seat que no parla català per 30.000 euros
Seat ja fabrica l'Audi A1 a Martorell
Avui et destaquem
El més llegit