Securitas Direct renova per 15 anys el seu contracte amb Cellnex

L'empresa de seguretat preveu incrementar gradualment la tipologia i nombre de dispositius connectats a la xarxa IoT de la companyia de telecomunicacions i Sigfox

Securitas Direct i Cellnex renoven contracte | Cedida Securitas Direct i Cellnex renoven contracte | Cedida

Securitas Direct ha renovat i ampliat el contracte de serveis de connectivitat d'Internet de les Coses (IoT) amb Cellnex Telecom com a part del seu compromís per oferir els "millors i més innovadors" serveis de protecció als seus més d'1,2 milions de clients, segons han informat en un comunicat. Aquest acord permet a Securitas Direct mantenir la seva xarxa ATN en exclusiva, ampliant la seva dimensió, cobertura i capacitats per seguir desenvolupant solucions innovadores.

Per la seva banda, Cellnex Telecom multiplicarà per sis la capacitat actual de la xarxa IoT, basada en tecnologia Sigfox, per dotar-la de més prestacions entre les quals destaquen la capacitat de transmissió d'imatges i l'enviament de missatges d'àudio. Així mateix, estendrà amb Sigfox la seva cobertura a Portugal, convertint-se en l'operador de la xarxa en tots dos països.

Fruit de l'acord i de la major capacitat, robustesa i resiliència de la xarxa, Securitas Direct també té previst ampliar i diversificar el tipus de dispositius i serveis que es connectaran a la xarxa en els propers anys. El contracte s'ha signat per a un període global de 15 anys, amb un període inicial de sis i una pròrroga de nou anys addicionals.

El director general de Cellnex Espanya, Albert Cuatrecasas, ha manifestat que "l'ampliació de la capacitat de la xarxa IoT amb Sigfox i l'acord signat amb Securitas Direct són sens dubte un punt d'inflexió en els serveis de connectivitat IoT que venim prestant des del 2015, quan despleguem a Espanya la primera xarxa orientada al Internet de les Coses amb una cobertura nacional del 95% de la població".

Més informació
Cellnex rep un préstec de 100 milions d'euros de l'ICO per expandir-se
Cellnex col·loca 850 milions d'euros en bons convertibles
Dimitex el president de Cellnex, Marco Patuano
Avui et destaquem
El més llegit