Securitas Direct inverteix 30 milions d'euros a Catalunya

L'empresa d'alarmes de seguretat augmenta la plantilla al territori un 23% durant el 2020 fins a superar les 1.600 persones

Securitas Direct inverteix 30 milions d'euros a Catalunya | Cedida Securitas Direct inverteix 30 milions d'euros a Catalunya | Cedida

Securitas Direct ha anunciat que la inversió de l'empresa a Catalunya entre el 2019 i el 2021 arribarà als 30 milions d'euros. La companyia especialitzada en alarmes de seguretat afirma que aquests diners es destinen a augmentar la cartera de clients i crear ocupació. En els darrers dos anys, Securitas Direct ha creat més de 800 llocs de feina. Això ha suposat duplicar el total de persones treballadores fins superar les 1.600 aquest 2020. De fet, durant l'any de la pandèmia, ha augmentat un 23% la plantilla. 

L'empresa té més de 370.000 contractes amb llars i petits negocis al territori, fet que representa un 25% del total dels clients. La previsió de Securitas Direct és de seguir creixent i oferir noves funcionalitats, serveis i productes. "Aquesta aposta per Catalunya es tradueix en què alguns serveis de la companyia s'operen al 100% des de la regió, com és el cas del servei de protecció per a les persones grans, amb l'objectiu de fomentar una vida sana, activa i segura", segons indica l'empresa a través d'un comunicat.  

L'octubre del 2019, Securitas Direct va estrenar una nova central receptora d'alarmes a Cornellà de Llobregat, que és el segon major centre de la companyia a l'Estat espanyol, després de la seu central de Madrid. Els serveis que s'operen des d'allà són la protecció sènior, atenció al client, televenda, comercial i manteniment.  

Més informació
Securitas Direct renova per 15 anys el seu contracte amb Cellnex
Securitas Direct contractarà més de 70 comercials a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit