Segway-Ninebot obre una oficina a Barcelona

L'empresa ha escollit la capital catalana com a punt estratègic per a potenciar el mercat ibèric

Els patinets electrònics són els principals productes de Segway-Ninebot | Cedida Els patinets electrònics són els principals productes de Segway-Ninebot | Cedida

Segway-Ninebot, un dels actors rellevants del mercat europeu de la mobilitat urbana, ha aterrat amb l'objectiu de potenciar el mercat ibèric. Després de Benelux i Alemanya, la companyia ha fixat la seva mirada a Espanya, on tant les administracions públiques com els usuaris estan apostant per una mobilitat més sostenible. Amb un equip especialitzat en productes electrònics i en el negoci de les motocicletes, l'empresa planeja impulsar la seva estratègia i estructura de distribució. 

“Estem molt orgullosos de liderar el mercat global. Som part del ràpid desenvolupament de la mobilitat elèctrica urbana a poca distància, verda i lliure d'emissions. També estem liderant el camí per a futures solucions, integrant la IA (intel·ligència artificial) als nostres productes per tal de millorar la vida de les persones”, comenta Marc Farré, Country Manager de Segway-Ninebot a Espanya.

Un passat d'història per reinventar-se i ser els líders

Com indiquen a la seva pàgina web, Ninebot era una companyia privada amb seu a Beijing, la Xina. El 2015, Ninebot es va fusionar estratègicament amb Segway, amb seu a Bedford, els Estats Units. Als seus inicis, Segway va proposar solucions d'última milla (procés de lliurar la comanda al client) abans que cap altra empresa, mostrant-se com una marca pionera al sector. Des de llavors, la companyia tecnològica no ha deixat de crear nous productes, sobretot solucions de mobilitat que permeten a les persones desplaçar-se de manera més pràctica.

La companyia combinada se centra en la investigació i desenvolupament, disseny, fabricació, distribució i venda de productes de transport a curta distància. La companyia combinada té seus estratègiques als EUA, els Països Baixos i Beijing, així com centres de fabricació als EUA i la Xina. Davant del que sembla un futur optimista, Segway-Ninebot ja té plans ambiciosos per seguir apropant els productes als consumidors. Després del desembarcament a Espanya, la companyia explorarà l’opció d’entrar en altres mercats europeus.

Més informació
El 0,5% de la població de Barcelona té problemes de mobilitat
Els carrers de Barcelona, banc de proves de la mobilitat del futur
Avui et destaquem
El més llegit