Seidor i Esadecreapolis s'alien per digitalitzar les pimes

Les dues entitats signen un acord de col·laboració per ajudar en metodologia i innovació a les petites i mitjanes empreses

Eduard Farga (Seidor) i Oriol Alcoba (Esadecreapolis). | Cedida Eduard Farga (Seidor) i Oriol Alcoba (Esadecreapolis). | Cedida

Seidor i Esadecreapolis, centre d'innovació promogut per Esade, han signat un acord de col·laboració per impulsar la innovació de les pimes. A través d'aquesta aliança, totes dues entitats treballaran de forma conjunta per fer arrancar iniciatives de dinamització empresarial, generació de noves solucions, models de negoci i captació de capital, amb l'objectiu de facilitar l'accés a la innovació a petites i mitjanes empreses.  

“El llançament d'aquesta plataforma d'innovació que posem a la disposició de les pimes, completa l'oferta de serveis de Seidor digital per impulsar la transformació digital i la competitivitat de les mateixes” explica Eduard Farga, director general adjunt de Seidor. I afegeix: "aquest acord de col·laboració amb Esadecreapolis permetrà sumar les capacitats d'ambdues entitats per posar-les al servei de les petites i mitges empreses, en un context en el qual han d'abordar processos d'innovació com a palanca de creixement". 

Alcova: “Les organitzacions s'enfronten a la necessitat d'explorar noves tecnologies i els futurs models de negocis mentre exploten el seu negoci tradicional”

En aquesta línia, la consultora ha desplegat des de 2016 diverses iniciatives estratègiques, entre les quals s'inclouen la creació de la unitat de negoci Seidor digital, els serveis de consultoria en transformació digital (Digital Premi), el centre d'innovació tecnològica Seidor labs, el programa de formació directiva Digitalitza't! en col·laboració amb Esade i l'adquisició de Yslandia, agència especialitzada en creativitat digital, entre d'altres. 

Més info: El 'retail' fa ioga ( i és 'Trending Topic')

Per la seva banda, el director general d'Esadecreapolis, Oriol Alcova, ha defensat que l'entitat vol "posar el coneixement i capacitats de l'escola de negocis Esade al servei del teixit empresarial. L'acord amb Seidor i la nostra vinculació amb aquesta plataforma d'innovació ens permetrà tenir una major capil·laritat entre les pimes, entendre millor les seves necessitats i contribuir a la seva competitivitat”.

Així doncs, Alcova defensa que la metodologia de la seva aportació a la plataforma implica que “en un context de canvi continu i profund, les organitzacions s'enfronten a la necessitat d'explorar noves tecnologies i els futurs models de negocis mentre exploten el seu negoci tradicional”. 

Més informació
Esade estrena la Rambla de la Innovació, un espai pioner per aprendre i emprendre
Pepper, el nou professor d’Esade
Avui et destaquem
El més llegit