Treballadors de The SPB en les instal·lacions de l'empresa | Cedida
Treballadors de The SPB en les instal·lacions de l'empresa | Cedida

L'expansió alemanya de la valenciana SPB

L'empresa proveïdora de Mercadona en productes de cura de la llar adquireix la companyia alemanya Gallon Kosmetik

SPB, empresa familiar valenciana de més de 40 anys líder en la fabricació de productes de cura de la llar i personal, ha adquirit la companyia alemanya Gallon Kosmetik en una operació que suposa la seua entrada en aquest mercat, sota el paraigua de SPB Germany. La filial de l'empresa valenciana mantindrà l'activitat de l'organització germànica, centrada en productes de neteja i cura personal, i preveu un augment de la capacitat productiva en un 30%. Aquesta operació és, segons explica l'empresa, "un pas més en l'estratègia de SPB per a convertir-se en una companyia més global i competitiva", com ja havia anunciat el passat mes de juny passat amb el canvi de denominació social. 

Des de la companyia assenyalen que Gallon Kosmetik permetrà a SPB créixer en el mercat alemany i europeu de la mà d'una empresa local consolidada. Així mateix, el laboratori integrat dins de la planta que la companyia posseeix en Vlotho (Renània), aferma el seu compromís per la qualitat i la innovació, ja que compta amb Centre d'Investigació R+D+i. Aquesta adquisició permetrà a SPB augmentar la seua capacitat de producció en productes de neteja, desinfecció i cura de la llar un 30% complint amb l'alta demanda a causa del context actual de la Covid-19, on l'exigència d'eficàcia i poder de desinfecció continuaran sent una prioritat els pròxims mesos.

Més info: The SPB, la neteja que innova contra el virus

Al fil d'aquesta adquisició, Gracia Burdeos, directora general de SPB, destaca que “per a la nostra companyia, els nostres clients i consumidors són el centre de les nostres decisions. La integració de Gallon en la nostra organització ens permet afermar-nos en un mercat internacional integral i global. Estem molt orgullosos d'integrar una companyia amb tanta experiència i nivells de qualitat i innovació tan exigents com els nostres, oferint a distribuïdors i consumidors una proposta de valor en matèria de productes de cura de la llar, roba i cura personal”.

Burdeos: "La integració de Gallon en la nostra organització ens permet afermar-nos en un mercat internacional integral i global"

Activitat i logística integrada

Gallon Kosmetik, fundada en 1971, és el proveïdor d'algunes de les cadenes de distribució més importants d'Alemanya i Europa, i compta amb una planta de producció en Vlotho (Renània del Nord-Westfàlia), de 13.000 m². Amb una experiència de quasi 50 anys, Gallon és una companyia amb un llarg recorregut en el sector, que compta amb les més altes certificacions i estàndards de qualitat en els seus productes. Així mateix, l'organització destaca pel seu ampli portfolio, ampli know-how en logística internacional i una bona xarxa de proveïdors. La seua presència no sols es limita al mercat alemany, sinó també al conjunt d'Europa.

L'activitat de Gallon és complementària a la de SPB i s'integrarà amb les seues 4 plantes de producció, 2 centres logístics i el centre d'innovació i desenvolupament tecnològic que la companyia té actualment a València i Sevilla. Des de SPB apunten que "les sinergies entre totes dues organitzacions contribuiran substancialment al seu sòlid creixement, augmentant la seua capacitat industrial, incrementant el seu catàleg de productes i aportant la innovació necessària per a afrontar el context actual que travessa el mercat de netejadors de llar".

Avui et destaquem
El més llegit