La startup TalentFY tanca una ronda de 300.000 euros

La HR especialitzada en reclutament de talent tecnològic rep aportacions de business angels com Rat Gasol o Costa blanca

La startup s'especialitza en l'aplicació d'algoritmes per la selecció de personal tècnic | iStock La startup s'especialitza en l'aplicació d'algoritmes per la selecció de personal tècnic | iStock

L'empresa TalentFY, startup de Recursos Humans especialitzada en la contractació de talent digital ha tancat durant el mes de setembre una nova ronda de finançament de 300.000 euros. Els principals socis d'aquesta ampliació del capital de l'empresa han estat els business angels Red Economistas BAN, Costa Blanca i Rat Gasol, a més de, com ha comunicat l'emergent, col·laboradors i clients que pretenien "augmentar la confiança en el model de negoci".

La companyia, de només dos anys d'edat, va ser fundada per Santi Molins, actual CEO; Pere Rosell, que ocupa la posició de CTO; i Alex Navarro, ara Advisor de la startup. En l'actualitat ja treballen amb més de 150 clients, entre els quals destaquen Telefónica, Barrabés o Beabloo, i preveu tancar l'any 2021 amb una facturació superior als 700.000 euros.

El model de negoci de TalentFY es basa en l'ús de la Intel·ligència Artifical per a la selecció de candidats de perfil tècnic en diversos sectors digitals i tecnològics, com analistes de dades o programadors. L'eina funciona mitjançant algoritmes que reconeixen el "millor talent" per a les empreses que el fan servir, amb tècniques que "perfeccionen cada cop més els processos, l'agilitat i la precisió".

Molins, el CEO de la startup, participarà, en aquest sentit, en una de les ponències organitzades per la fira BNEW del Consorci de la Zona Franca al voltant de les noves tecnologies aplicades al recruitment, en la que exposarà la forma en què TalentFY fa servir la Intel·ligència Artificial aplicada al sector dels Recursos Humans i la selecció de personal.

Més informació
BNEW dobla la mida per a la segona edició
El Roca Barcelona Gallery acollirà el BNEW Sustainability 2021
Avui et destaquem
El més llegit