Telefónica compra l'empresa alemanya BE-terna, especialitzada en serveis al núvol

L'operadora detalla que l'operació ascendirà, com a molt, a 350 MEUR incloent-hi possibles guanys

La seu de Telefónica a Madrid | EP La seu de Telefónica a Madrid | EP

Telefónica, a través de la filial Telefónica Tech, ha anunciat aquest dilluns la compra de l'empresa alemanya BE-terna, especialitzada en serveis al núvol amb la tecnologia de Microsoft. Segons ha informat la companyia en un comunicat, l'operació ascendirà, com a màxim, a 350 milions d'euros, incloent-hi possibles guanys. BE-Terna va tancar el 2021 amb uns ingressos de 121 milions d'euros i porta un ritme de creixement per sobre del 30% interanual, segons ha detallat l'operadora en un comunicat. L'empresa, fundada el 2005, compta amb més de 1.000 treballadors repartits per 28 països. 

L'empresa de telecomunicacions ja ha tancat diverses adquisicions a través de la seva filial tecnològica. El març passat, la companyia anunciava la compra de l'empresa britànica Incremental per 175 milions de lliures (210 milions d'euros), i a l'abril va tancar l'adquisició de la companyia austríaca Heldendaten GmbH, especialitzada en la certificació i el desenvolupament de la tecnologia de Qlik.

Amb aquesta compra, Telefonica Tech es consolida en un mercat estratègic per al Grup Telefónica com és Alemanya, alhora que incorpora una plataforma de creixement a nous mercats rellevants d'Europa. El tancament de l'operació es produirà les properes setmanes, quan es produeixi l'autorització de l'autoritat de competència a Alemanya.

Avui et destaquem
El més llegit