Telefónica dona mig milió d'euros per lluitar contra el coronavirus

La companyia llança la iniciativa #SumaFuerzas amb la Creu Roja, per tal d'ajudar a persones sense llar

Voluntaris de Telefónica traslladen productes | Cedida Voluntaris de Telefónica traslladen productes | Cedida

La Fundació Telefónica i la Creu Roja han llançat la iniciativa #SumaFuerzas per lluitar contra el coronavirus. En el marc d'aquesta acció, la companyia de telecomunicacions ha donat mig milió d'euros per ajudar a les persones sense llar i ha impulsat un programa de donacions entre els seus treballadors.

De l'aportació de Telefónica, 250.000 euros serviran per crear espais de confinament per a persones sense sostre, mentre que els 250.000 euros restants es destinaran a l'entrega de béns bàsics a domicili a persones en situació de vulnerabilitat. 

Aquesta és una de les col·laboracions que han anunciat el president de Telefónica, José María Álvarez-Pallete, i el de la Creu Roja espanyola, Javier Senent. A través d'un comunicat, han indicat que la campanya #SumaFuerzas està oberta a tot el públic, més enllà dels empleats de la Fundació Telefónica, i que els diners recaptats es destinaran a repartir béns bàsics a domicili o a organitzacions per a persones vulnerables.   

La fundació també ha posat a disposició de la Creu Roja un total de 13.000 voluntaris per desenvolupar tasques d'atenció virtual telefònica o digital i el desenvolupament conjunt de campanyes solidàries. 

Més informació
Els beneficis de Telefónica es desplomen un 65% el 2019
Telefónica canvia la direcció de Wayra a Barcelona
Telefónica dota nou parcs científics de Catalunya amb 'blockchain'
Avui et destaquem
El més llegit