Telefónica inaugura el nou Tech Lab de Wayra

L'operadora de telecomunicacions mostrarà a l'espai les seves darreres empreses emergents tecnològiques

La presentació del Wayra Barcelona Tech Lab, conduida per la directora Marta Antúnez | Cedida La presentació del Wayra Barcelona Tech Lab, conduida per la directora Marta Antúnez | Cedida

El hub d'innovació oberta de Telefónica, Wayra, ha obert el seu Tech Lab a Barcelona. Es tracta d'un nou espai 5G on es mostraran les propostes tecnològiques de les startups de Wayra als partners i clients de l'operadora. El nou laboratori d'innovació de Wayra s'inaugura després d'un any de conversió de les oficines en un entorn tecnològic que serveixi per ensenyar casos d'ús de les seves emergents.

El nou laboratori comptarà amb la presència d'un total de sis empreses emergents de l'ecosistema català invertides per Wayra: Volava, una proposta de connected home fitness; el servei d'streaming professional Watchity; l'empresa de parametrització de treballadors industrials Engidi; la plataforma de realitat virtual per a formació a empreses Ludus; el software d'IA Unmanned Life i la solució d'acceleració de pagaments per al sector horeca Proppos.

Segons la directora del hub de Wayra a Barcelona Marta Antúnez, han volgut "que els nostres espais físics evolucionin i així permetre que la tecnologia de les startups es pugui tocar i veure de forma presencial". La directora es declara "molt satisfeta" amb una iniciativa que culmina "l'evolució i aprenentatge de Wayra durant 10 anys de treball".

Més informació
Wayra i MWCapital obren el tercer 5G ScaleUp Program
Telefónica canvia la direcció de Wayra a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit