Wayra i MWCapital obren el tercer 5G ScaleUp Program

El hub d'innovació oberta de Telefónica triarà quatre startups tecnològiques per un programa d'acceleració i mentoratge de 17 setmanes

Wayra i 5G Barcelona acompanyaran quatre startups dedicades a la connectivitat mòbil | EP Wayra i 5G Barcelona acompanyaran quatre startups dedicades a la connectivitat mòbil | EP

Wayra, el hub d'innovació obreta de Telefónica  ha obert la tercera edició del 5G ScaleUp Program, un programa de mentoratge, acompanyament i acceleració d'empreses emergents dedicades a aquesta tecnologia. De la mà de 5G Barcelona, un projecte de Mobile World Capital, Wayra triarà quatre empreses que rebran l'atenció del programa durant 17 setmanes.

Les startups seleccionades s'han de dedicar al desenvolupament d'aplicacions i solucions amb tecnologia 5G, com el NarrowBand IOT, LTEM o 5G no autònom. Durant el període de durada de l'ScaleUp Program, els emprenedors rebran formació per part dels mentors de Wayra i 5G Barcelona en diverses àrees clau per al desenvolupament empresarial, des de finances i inversó fins a pitching, campanyes o branding. Els acompanyants de les emergents seran figures destacades del món de la tecnologia i l'empresa, com la CEO de Swala Ventures Katherine D'Amico o la sòcia directora de Nekko Capital Mercè Tell.

Les startups tindran accés, a més, a inversors, espais de networking i contactes dins l'ecosistema de la inversió en tecnologies a la ciutat. També podran fer servir el laboratori The Thinx 5G Barcelona, "un dels entorns 5G més avançats i millor equipats", segons Wayra. Per seleccionar les empreses acompanyades, el hub i 5G Barcelona valoraran el seu potencial de mercat i l'escalabilitat de la solució. Les startups participants de l'anterior edició van ser Flash Park, Ebre Drone, Hop Ubiquitous i Liip.

Més informació
Telefónica canvia la direcció de Wayra a Barcelona
5G Barcelona s'alia amb els Països Baixos per impulsar startups de salut i mobilitat
Avui et destaquem
El més llegit