Tesla obre a l'Hospitalet el seu primer concessionari a Catalunya

La marca nord-americana de cotxes elèctrics inaugura una botiga de 1.300 metres quadrats amb servei tècnic

El nou concessionari de Tesla a l'Hospitalet de Llobregat El nou concessionari de Tesla a l'Hospitalet de Llobregat

El fabricant nord-americà de cotxes elèctrics de luxe Tesla ha obert al públic el primer concessionari estable amb servei tècnic de l'Estat a l'Hospitalet de Llobregat. Jorge Milburn, director de Tesla a Espanya i Portugal, ha explicat que el nou centre, de 1.300 metres quadrats, l'han ubicat a tocar de la plaça Europa, per la seva bona ubicació i proximitat amb Barcelona.

Els clients que s'hi acostin hi trobaran exposats els models S i X. El nou model 3, el més econòmic de la gamma i que ja es pot reservar per internet, arribarà als concessionaris espanyols l'any vinent. Sobre els plans de futur de la marca a Catalunya, Milburn ha explicat que l'objectiu és obrir un segon concessionari, en aquest cas sense servei tècnic, al carrer Rosselló de Barcelona abans de finals d'any.

El fabricant de cotxes elèctrics de luxe ha anunciat que duplicarà, abans de finalitzar aquest any, el nombre d'estacions de càrrega de vehicles elèctrics que té en Espanya, passant dels 12 punts actuals a 24, ha indicat Milburn.

L'automobilística duplicarà la seva xarxa d'estacions de càrrega de vehicles elèctrics a Espanya

És un pas més en l'expansió de Tesla a Espanya, on treballem per tenir un creixement exponencial, i hem triat L'Hospitalet per la seva proximitat i fàcil accés a Barcelona", ha explicat el directiu declaracions als mitjans durant la inauguració.

Actualment, Tesla compta amb 12 estacions de supercarregadors en diferents punts d'Espanya, com Madrid, Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, i pròximament s'obriran més a Saragossa, Manzanares, Sant Cugat del Vallès i Granada, arribant a 24 estacions abans de finalitzar 2017.

Aquestes estacions de supercarregadors permeten carregar en 15 minuts la meitat de la bateria del vehicle i estan situades "en les principals rutes viàries d'Espanya, per estar el més a prop possible dels clients", segons Milburn.

Expansió

Tesla pretén oferir en aquest espai "una experiència integral de 360 graus" i convertir-lo en un punt d'accés per a tots els clients de la companyia. L'obertura d'aquest concessionari a Barcelona forma part dels plans d'expansió anunciats per la marca. 

La firma dirigida per Elon Musk també obrirà un altre local a Madrid al carrer de Serano abans que acabi l'any, segons indica l'empresa. En aquest cas s'oferirà, també, un servei de taller oficial. Encara no es coneix la data oficial de la inauguració dels establiments.

A aquests concessionaris es traslladaran els equips comercials que ara operen en les dues ciutats i que s'encarreguen de gestionar els encàrrecs que arriben al web de Tesla des del territori espanyol.

La marca californiana ha elegit Barcelona per instal·lar la seu de la seva filial a Espanya, Tesla Spain, que es dedicarà a la importació, distribució i venda de vehicles elèctrics i sistemes d'emmagatzematge d'energia, així com peces, accessoris i altres productes relacionats amb el sector.

L'obertura d'aquests locals ve animada per les vendes dels models de Tesla a l'Estat espanyol. Aquest 2017 ja s'han matriculat 215 automòbils de la companyia nord-americana.

Aquest mes de maig la marca va obrir un primer punt de venda efímer a Barcelona. Una pop-up store que ha anat viatjant a altres ciutats de l'Estat al llarg de l'any

Més informació
Compte enrere per l'arribada de Tesla a Barcelona
Amb el vehicle elèctric no n’hi ha prou
Tesla genera pèrdues tot i que incrementa les vendes de cotxes
Avui et destaquem
El més llegit