Torres es manté com a millor brandy del món

La revista especialitzada Drinks International selecciona la beguda del celler català per tercer any consecutiu

El Celler el Purgatori de Familia Torres, a Juneda | ACN El Celler el Purgatori de Familia Torres, a Juneda | ACN

Torres Brandy revalida el seu títol com la beguda preferida del seu tipus entre millors bars del món. La revista especialitzada Drinks International considera per tercer any consecutiu la marca catalana com la predilecta dels millors bàrmans, després d'un estudi per al qual s'han consultat més de 100 professionals de 36 països diferents, amb representants a Europa, Àsia i l'Amèrica Llatina.

Segons ha celebrat Familia Torres, el destil·lat penedesenc ha estat el més votat de la seva categoria, i el preferit del 31% dels enquestats per la revista. Segons informen, Drinks International ha celebrat especialment l'estratègia de marca de l'empresa, amb projectes com el Torres Brandy Zero Challenge de bars sostenibles o el brandi cristal·lí Torres Alta Luz.

La marca catalana està present en la llista de la revista britànica des de fa més de set anys. Lidera la llista d'ençà que la revista va establir la distinció entre brandis i cognacs – que normalment deixa al capdavant begudes elaborades a França, tot i que la marca del Penedès havia arribat a la cinquena posició amb la classificació tradicional.

Més informació
La penedesenca Família Torres, entre les millors vinyes del món
Avui et destaquem
El més llegit