3 catalans entre els 9 semifinalistes pel nom del nou Seat

La companyia seleccionarà tres topònims de la geografia espanyola com a finalistes segons diferents criteris de marca, lingüístics i legals

L'Ateca tindrà un nou germà petit L'Ateca tindrà un nou germà petit

L’automobilística Seat busca nom pel seu tercer SUV, que sortirà a la venda el 2018. Després de diverses rondes de classificació i de 10.130 propostes, nou topònims de la geografia espanyola són els semifinalistes pel nom del nou tot-terreny de la marca, entre ells tres catalans: Abrera, Aran i Tarraco.

Els criteris per ser seleccionat com a nom del nou model de Seat s’hi troben valors de marca i de producte –noms que encaixen amb els valors de Seat-, criteris lingüístics –que sigui fàcil de pronunciar en qualsevol idioma- i criteris legals –que el nom no estigui ja registrat per una altra empresa-.

A partir d'ara, Seat realitzarà diferents tests a països en els quals comercialitza els seus vehicles per escollir, almenys, a tres finalistes entre els nou candidats.

El president de Seat, Luca de Meo, ha remarcat la gran acollida que ha tingut el projecte, ja que “ha aconseguit mobilitzar a més de 130.000 persones de 106 països i tornar a connectar a la marca amb la societat espanyola”.

L’automobilística presentarà el nom dels finalistes el pròxim 12 de setembre. A partir d’aquell dia i fins al 25 de setembre, les persones que vulguin votar el seu candidat ho podran fer a través de la pàgina web de la companyia i el nom que reuneixi més vots serà el guanyador, que es donarà a conèixer abans del 15 d’octubre.

Més informació
Seat busca nom pel seu nou tot-terreny
Mollet proposa que el nou model de Seat porti el nom de la localitat
Seat manté els bons resultats i creix un 40,9%
Avui et destaquem
El més llegit