Trioteca capta 1 milió d'euros per millorar els seus serveis

La companyia, que ofereix un servei digital per trobar i contractar la hipoteca, vol millorar l'experiència de l'usuari i consolidar el seu creixement

Trioteca introduirà millores en l'experiència de l'usuari | Cedida Trioteca introduirà millores en l'experiència de l'usuari | Cedida

Trioteca, companyia que ofereix un servei digital per trobar i contractar la hipoteca, ha tancat la seva primera ronda d'inversió, d’1 milió d'euros, segons informen en un comunicat. La ronda d'inversió ha comptat amb la participació, entre d'altres, de Lanai Partners; Sprin, vehicle d'inversió gestionat per Innomads; Arnal, que aporta coneixement com a especialista en gestió hipotecària; i amb business angels de sectors diversos.

Amb aquesta injecció de capital, Trioteca, liderada pel cofundador de Decelera, Ricard Garriga​, té per objectiu consolidar el seu creixement i posicionar-se com un agent de referència en el sector hipotecari. La companyia introduirà millores en l'experiència de l'usuari i ampliarà el seu portfolio de serveis per a facilitar encara més la cerca i contractació d'hipoteques.

Trioteca verifica en primer lloc, i amb les dades que li facilita l'usuari, si aquest pot adquirir un habitatge i quant finançament podrà obtenir. Posteriorment l'algoritme de la plataforma analitza les particularitats de cada potencial comprador i de l'habitatge que vol adquirir i els creua amb la informació de tota l'oferta hipotecària de 37 entitats financeres d'Espanya. D'aquesta manera, la plataforma selecciona les ofertes que més s'ajusten a les necessitats de l'usuari.

L'equip d'experts hipotecaris de Trioteca l'acompanyen i formen en tot el procés, des de la comprensió de condicions i vinculacions, fins a la gestió dels tràmits i documentació necessaris. Per últim, Trioteca connecta a l'usuari amb les entitats bancàries escollides perquè negociï i tanqui la seva millor hipoteca. Un cop contractada la hipoteca, Trioteca manté la seva connexió amb l'usuari i l'informa en cas de detectar que pot millorar les condicions del seu préstec hipotecari.

Més informació
L'advocat de la UE contradiu el Suprem considerant abusives les hipoteques amb IRPH
Les execucions hipotecàries s'eleven un 31,26% en un any
Catalunya registra un 1,4% menys d'hipoteques al juny
Avui et destaquem
El més llegit