Tusquets vol presidir la Cambra de Comerç de Barcelona

El president de Banc Mediolanum, l’economista Ramon Masià i el fundador de Numintec, José María Torres, candidats a rellevar Miquel Valls

Seu de la Cambra de Comerç de Barcelona | ACN Seu de la Cambra de Comerç de Barcelona | ACN

L'empresari Carles Tusquets ha oficialitzat aquest dijous la seva candidatura per presidir la Cambra de Comerç de Barcelona a través d'un comunicat. Sota el lema Creem futur, el president del Banc Mediolanum pretén adaptar l'ens cameral "als nous temps" i convertir-lo en "un eix vertebrador de les relacions econòmiques i socials" de la ciutat i de Catalunya.

La candidatura de Tusquets competirà per la presidència amb la de l'economista Ramon Masià i la del president i fundador de Numintec, José María Torres, que són fins ara les altres dues figures que s'han postulat per al càrrec.

Les eleccions per rellevar l'actual president, Miquel Valls, encara no s'han convocat, però es preveuen a finals de 2018.

La candidatura encapçalada per Tusquets també té l'objectiu d'enfortir la marca Barcelona per tal que la capital catalana sigui l'eix dels negocis al Mediterrani i impulsar la digitalització i la internacionalització de les empreses.

Més informació
Ball de cadires, Joc de trons
Miquel Valls no repetirà a la Cambra
La Cambra vol un català al ministeri de Foment
Avui et destaquem
El més llegit