Uber Eats torna a repartir menjar per Barcelona

La plataforma compta amb una oferta de 150 restaurants a la capital catalana

Un repartidor d'Uber Eats | EP Un repartidor d'Uber Eats | EP

Uber Eats, l'aplicació de menjar a domicili d'Uber, torna a Barcelona, la primera ciutat de fora dels Estats Units on la companyia va decidir desenvolupar el pilot del seu servei el febrer del 2015. L'empresa, que ja havia anunciat el passat mes de gener que tornaria a la capital catalana dos anys després d’haver marxat, ha començat a operar aquest dijous a Barcelona amb una oferta d'aproximadament 150 restaurants, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Uber Eats ofereix menjar de restaurants de 15 tipus de cuina diferent sense haver de fer una comanda mínima i es podrà demanar des de l'aplicació o bé des de la pàgina web ubereats.com. Entre els establiments presents a la plataforma es troben Goiko Grill, Chivúos o Miss Sushi. El servei està disponible de dilluns a diumenge de 12 del migdia a 12 de la nit i l'usuari pot comprovar la disponibilitat de l'entrega a la seva zona introduint l'adreça.

Uber ha sostingut que continua així amb la seva "aposta" per la ciutat, després del llançament d'UberX, el servei per al transport urbà, aquest març a Barcelona. Segons el director general d'Uber Eats a Espanya, Manel Pujol, la capital catalana "té centenars de bons restaurants de tots els tipus de cuina imaginables" i uns ciutadans "acostumats a l'ús de les aplicacions".

Uber Eats està disponible actualment en prop de 200 ciutats de 30 països.

Més informació
Uber torna a Barcelona sota llicència VTC
Uber es rendeix al model VTC
Uber Eats retorna a Barcelona
Uber aposta pel menjar per tornar a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit