Udon s'internacionalitza: obre restaurant a Portugal

La cadena de menjar asiàtic estrena un local a Lisboa amb capacitat per a 112 comensals

Els fundadors de la cadena de menjar asiàtic Udon Els fundadors de la cadena de menjar asiàtic Udon

Udon s'internacionalitza. La cadena de restauració asiàtica Udon desembarca a Portugal amb l'obertura a finals del mes d'abril del seu primer restaurant a Lisboa, segons ha informat la companyia en un comunicat. Així, aquesta és la primera vegada que la cadena de restauració catalana exporta la seva fórmula a un país de la Unió Europea, i ho farà a Lisboa amb una flagship de 281 metres quadrats i una capacitat per a 112 comensals.

La cadena desembarca a Portugal de la mà d'Alentejo, un dels grups de restauració lusitans més importants i que en aquests moments compta amb més de 100 restaurants de diferents tipologies en tot el país, i no descarta l'obertura de més locals. El primer restaurant a Lisboa està situat en una zona oficines i serà un local a peu de carrer, la qual cosa per a l'empresa significa tornar als orígens.

Més info: Udon, els fideus japonesos nascuts al Born

Udon va iniciar la seva activitat al barri barceloní del Born fa ara 14 anys i el seu debut a Madrid va tenir lloc al barri de Chueca. L'arribada a Lisboa significa l'obertura número 50 per a la cadena que ja compta amb futures inauguracions previstes per aquest any i que aspira a arribar als 100 restaurants el 2020.

Vendes de 68 milions d'euros el 2020

La companyia, 100% familiar, fundada per Jordi Vidal i Jordi Pascual, va tancar el 2017 amb una facturació de 28 milions d'euros, la qual cosa suposa un 23% més pel que fa al 2016, i s'ha marcat com a objectiu aconseguir els 68 milions pel 2020.

La cadena de restauració compta amb 50 locals, nou d'ells propis, que estan localitzats en ciutats com Barcelona, Madrid, Tarragona, Zaragoza, Màlaga, Alacant, València, Palma de Mallorca, Múrcia, Santiago de Compostel·la, Tenerife i Las Palmas de Gran Canària, aconseguint una plantilla de més de 600 treballadors.

Més informació
Els fideus d'Udon es menjaran a Castelló
Udon preveu aconseguir els 100 establiments el 2020 i facturar 53 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit