Un fons holandès entra a Juvé & Camps

El grup reorganitza la seva estructura accionarial amb l'arribada d'un nou soci inversor

Imatge de l'interior del celler de Juve & Camps Imatge de l'interior del celler de Juve & Camps

El grup Juvé & Camps ha reorganitzat la seva estructura accionarial amb l'entrada d'un nou soci inversor. Segons ha informat l'empresa a través d'un comunicat, alguns membres de la família s'han deslligat del projecte i han venut les seves participacions a aquest nou accionista, que arriba per reforçar la companyia. El lideratge de l'empresa continuarà en mans de la família Juvé i Joan Jové, com a president, i Meritxell Jové, com a consellera delgada, es mantindran al capdavant del consell d'administració amb els mateixos rols i participació accionarial d'una empresa que, asseguren, mantindrà el seu perfil d'empresa familiar.

El soci inversor seria un fons holandès que hauria pagat 80 milions d'euros per entrar en el celler familiar català, segons informa Cinco Dias. Segons el digital, el canvi d'accionariat es va formalitzar el passat 27 d'octubre.

El celler, fundat fa més de 200 anys, factura uns 25 milions a l’any i és una de les grans de la Denominació d’origen Cava. L’any 2016, des del celler es van elaborar 2’7 milions d’ampolles de cava i altres 600.000 de vi sota la Denominació d’Origen Penedès. 

Amb seu a Sant Sadurní d’Anoia, el grup compta amb 450 ha de vinya, 270 d’elles destinades a la producció ecològica. Juvé & Camps exporta en aquests moments el 19% de la seva producció. El seu principal mercat són els Estats Units, però també ven a Suïssa, Noruega, Canadà i Japó entre d’altres.

Més informació
Programar per canviar de vida
Codorniu i Freixenet acaparen les ajudes en exportació
El valor d'agafar-se un any sabàtic
Avui et destaquem
El més llegit