La vaga de Ryanair deixa a terra 82 vols a Espanya

A l'aeroport del Prat s'han cancel·lat 10 rutes amb origen o destinació a Barcelona

Un avió de Ryanair | ACN
Un avió de Ryanair | ACN

La vaga de pilots de Ryanair a Suècia, Bèlgica, Irlanda i Alemanya ha obligat a la companyia a cancel·lar 396 vols aquest divendres, dels quals 82 (41 connexions) són amb origen o destinació a l’Estat espanyol. A la vaga podrien sumar-se també els pilots de Ryanair a Holanda.

L’aeroport del Prat és el tercer aeroport més afectat de l’Estat pel conflicte de l’aerolínia low cost. Aquest divendres s’han suprimit les connexions amb les localitats alemanyes de Schönefeld (Berlin Schönefeld) i Frankfurt, així com amb l’aeroport suec d’Estocolm Skavsta i el belga Zaventem, que perd dues connexions. En total, 10 vols cancel·lats amb origen o destinació a Barcelona.

A Girona també s’han cancel·lat les connexions amb Düsseldorf Weeze i amb Frankfurt Internacional.

Segons el web de Ryanair, cap vol que connecti aeroports espanyols amb irlandesos ha estat cancel·lat per aquesta vaga europea. Tampoc cap amb Holanda, encara que en aquest últim cas la low cost irlandesa encara està a l'espera que la justícia del país decideixi la legalitat de les mobilitzacions.

Els aeroports més afectats

Al conjunt de l’Estat espanyol, l’aeroport més afectat per la vaga de pilots de Ryanair ha estat el d’Alacant, amb set connexions suspeses. Cinc són amb aeroports alemanys (Düsseldorf Internacional, Düsseldorf Weeze, Berlin Schönefeld, Frankfurt Internacional i Colònia), una amb l’aeroport belga de Charleroi i una amb el suec d’Estocolm Skavsta.

L’aeroport de Palma ha estat el segon amb més vols suspesos, un total de sis connexions suprimides, totes amb diferents localitats alemanyes. Així mateix, l’aeroport de Madrid-Barajas també ha cancel·lat cinc connexions, principalment amb aeroports alemanys.

Altres aeroports espanyols afectats per la vaga són els de Màlaga, Sevilla, Tenerife Sud, Gran Canària, Eivissa, Almeria, Jerez, Santander, Vitòria i Saragossa.

Més informació
Ryanair cancel·la 400 vols per la vaga
Ryanair cancel·la 130 vols a Barcelona per la vaga
Ryanair amenaça en retallar vols i llocs de feina per les vagues
Avui et destaquem
Comentaris