Els treballadors d'Indra aniran a la vaga pel canvi de seu

La plantilla denuncia que l’empresa no vol negociar mesures de mobilitat i conciliació pel trasllat a Sant Joan Despí

Una de les seus d'Indra Una de les seus d'Indra

Els comitès d'empresa d’Indra BPO dels centres dels carrers Badajoz i Tànger de Barcelona afectats pel trasllat d'aquestes seus a Sant Joan Despí han convocat una vaga pel 12 de setembre, segons ha informat CCOO aquest dijous a través d'un comunicat.

El sindicat ha detallat que dóna suport a la protesta "davant la negativa" de la direcció "de negociar mesures de mobilitat i conciliació" davant aquest canvi d'ubicació. Aquesta acció tindrà lloc després de les concentracions fetes els mesos de juliol i setembre davant els centres per demanar a l'empresa que tingués en compte alguna de les mesures proposades per a la millora de condicions de treball, compensació i seguretat.

El dia de la vaga, el 12 de setembre, s'ha convocat una manifestació que començarà i acabarà al carrer Tànger número 98 i que passarà pel carrer Badajoz, l'avinguda Diagonal i la Rambla del Poblenou.

La representació sindical de CCOO dels dos centres de treball ha plantejat que el trasllat "comporta conseqüències negatives en la mobilitat, amb un cost afegit pels treballadors en temps, diners, seguretat, benestar i amb una greu conseqüència per conciliar la vida professional amb la personal i familiar que comporta, en algunes situacions personals, a replantejar-se la continuïtat en l'empresa".

Més informació
Indra fuig dels lloguers del 22@
Indra guanya 70 MEUR tot i la caiguda dels ingressos
Indra s'adjudica el tractament de les dades de les eleccions
Avui et destaquem
El més llegit