Una empresa d'assajos clínics dels EUA s'instal·la a Barcelona

Veristat tria la capital catalana en considerar que és un dels 'hubs' de "major creixement en biotecnologia per fer assajos oncològics"

L'empresa de recerca clínica Veristat s'instal·la a Barcelona | iStock L'empresa de recerca clínica Veristat s'instal·la a Barcelona | iStock

L'empresa de recerca clínica Veristat ha decidit obrir oficines a Barcelona. Provinent dels Estats Units i amb seus al Canadà, el Regne Unit i Taiwan, la companyia s'ha instal·lat a la capital catalana per estendre la seva zona d'influència a tot l'Estat espanyol. A través d'un comunitat, Veristat ho ha anunciat i ha assegurat que la tria de Barcelona respon a que s'ha convertit en un dels hubs amb "major creixement en biotecnologia per fer assajos oncològics". 

La doctora Montserrat Barceló estarà al capdavant de l'oficina i s'ha incorporat a l'equip com vicepresidenta d'Europa de l'empresa. La seva feina se centrarà en dirigir l'estratègia per créixer i trobar nous clients a Europa. La doctora Barceló té una àmplia experiència en assajos clínis, havent treballat a empreses de recerca escandinaves. 

Més info: Multinacionals que trien Catalunya (també) en temps de pandèmia

Veristat s'encarrega d'accelerar teràpies a través del desenvolupament clínic i de les aprovacions regulatòries. Està especialitzada en les àrees terapèutiques d'oncologia, malalties infeccioses, teràpies avançades i malalties minoritàries. L'empresa compta amb 26 anys d'experiència i ha preparat un centenar de sol·licituds per a l'aprovació regulatòria durant els darrers 10 anys.  

Més informació
Girona acollirà el Centre Blockchain de Catalunya
Amazon obrirà el seu desè centre a Catalunya
Els alemanys a Catalunya, una llarga història empresarial II
Avui et destaquem
El més llegit