Amazon obrirà el seu desè centre a Catalunya

La companyia preveu construir una nau de repartiment de 21.000 metres quadrats a l'antiga General Cable, a Montcada i Reixac

La façana de la planta de Prysmian, antiga general cable, de Montcada i Reixac | ACN La façana de la planta de Prysmian, antiga general cable, de Montcada i Reixac | ACN

Amazon obrirà el desè centre a Catalunya a les instal·lacions que la firma General Cable ocupava a Montcada i Reixac, segons ha informat TV3. La firma Prysmian, propietària de les naus, les hauria venut a la promotora Goodman, que tindria l'encàrrec de la companyia de Jeff Bezos de construir la desena planta de l'empresa a Catalunya.

Segons les informacions del canal televisiu, en concret als terrenys on hi havia General Cable s'edificarà una nau destinada al repartiment de 21.000 metres quadrats.

Fa un any, les protestes al centre de General Cable encara eren protagonistes i, de fet, no fa ni un mes que s'ha començat l'enderrocament del centre encara amb alguna pancarta penjant que resava que no s'acomiadés els treballadors de la fàbrica. 

La multinacional nord-americana de la distribució preveu obrir el seu centre logístic a l'estiu, després que la pandèmia hagi disparat pels núvols el comerç electrònic.

Més informació
El salt logístic de Castelló amb el nou centre d’Amazon
Amazon estrena estació logística a Rubí
Avui et destaquem
El més llegit