VIA Empresa renova direcció i estrena Consell Editorial

El consell està format per representants interns i externs com Susana Lluna, Laia Corbella, Genís Roca i Josep Maria Ganyet

L'equip de redacció de VIA Empresa i l'editor Ramon Grau i Xavier Grau per part de Totmedia. | Bernat Millet L'equip de redacció de VIA Empresa i l'editor Ramon Grau i Xavier Grau per part de Totmedia. | Bernat Millet

"​No volem clics, volem minuts", es titula el nostre manifest. Sempre fidels als principis que ens han portat fins aquí, VIA Empresa ha renovat aquest passat mes d'octubre la seva direcció per seguir caminant encara més lluny. Víctor Costa, fins ara cap de redacció, ha estat nomenat director de VIA Empresa, i Aiats Agustí continuarà com a cap de redacció. Neus Navarro ha deixat, a petició pròpia, la direcció del diari digital per centrar-se a potenciar la delegació del diari al País Valencià. 

L'aposta és la mateixa de sempre: bon periodisme, anàlisi, cròniques, opinions i reportatges en profunditat. En català i en castellà. 

Amb la finalitat d'assegurar la qualitat del procés d'edició, mantenir l'estratègia, aportar idees per innovar tant en contingut com en difusió i implementar noves tendències, VIA Empresa crea també la figura del Consell Editorial que es reunirà trimestralment. 

Més info: No volem clics, volem minuts

Aquest Consell Editorial estarà format pels següents representants de l'empresa editora que és Totmedia: Ramon Grau, president de Totmedia, Víctor Costa, director de VIA Empresa, Neus Navarro, delegada a València i exdirectora del diari, Aiats Agustí, cap de redacció de VIA Empresa, Carles Flo, director de negoci de VIA Empresa, i Xavier Grau, adjunt a la direcció general de Totmedia. 

Alhora, també formaran part del Consell Editorial fins a quatre membres externs: ​Susana Lluna (periodista i experta en tendències digitals), Laia Corbella (exdirectora de VIA Empresa), Genís Roca (consultor digital i opinador de VIA Empresa) i Josep Maria Ganyet (etnògraf digital i opinador de VIA Empresa). L'objectiu és ampliar la visió del diari per convertir-se cada vegada més en servei i comunitat de lectors. ​

Recordem aquí la nostra ànima perquè un cop més la feu vostra. Moltes gràcies per acompanyar-nos, benvolgudes i benvolguts lectors. 

Més informació
Neix 'VIA Empresa' en castellà
Avui et destaquem
El més llegit