Vicio s'expandeix amb el restaurant més icònic del moment

La cadena catalana d'hamburgueses obre un nou local a Hospital Clínic i va més enllà del 'delivery'

Aleix Puig, fundador de Vicio | Carolina Santos Aleix Puig, fundador de Vicio | Carolina Santos

La marca de restauració Vicio continua amb la seva estratègia d'expansió amb l'obertura del seu restaurant més icònic del moment. Un local ubicat a l'Eixample barceloní, en concret al carrer Comte d'Urgell 204 i que compta amb més de 500 metres quadrats i una capacitat per acollir a més de 110 comensals. Segons apunten des de la companyia donaran feina a més de 43 persones. L'obra, dissenyada per Externa Reference, està inspirada en els corrents avantguardistes i moderns i permet una experiència que va molt més enllà del delivery.

Una inauguració d'un establiment icònic que culmina el naixement de la companyia en un petit garatge del barri de Sants amb sis persones i que ha comptat amb un creixement exponencial en tan sols tres anys de vida. A Vicio els agrada definir-se amb tres pilars: la qualitat excepcional del producte, una tecnologia avantguardista i una marca que enamora.

Més info: Puig: "L’hamburguesa és un producte democràtic"

Aleix Puig, guanyador del concurs MasterChef 7, és el cofundador i president de Vicio, juntament amb el seu soci Oriol de Pablo Morató. De fet, Puig va rebutjar l'oferiment de Jordi Cruz, jutge de MasterChef, de treballar al seu restaurant, l'ABaC, perquè tenia clar que “el seu fort no era guanyar estrelles Michelin sinó conquerir els comensals amb la seva pròpia empresa”. D'aquesta idea -en la línia de la gastronomia assequible i propera- va sorgir Vicio, un delivery d'hamburgueses que, com el seu fundador assenyala, no es proposa només "omplir estómacs", sinó també cuinar "un ambient hot per crear bon rotllo allà on siguis".

La seva carta de burgers va de les tradicionals a les veganes, amb un preu d'entre 10 i 15 euros. Subratllen que són líders en el segment d’hamburgueses prèmium que es demanen a través de l’aplicació de Glovo.

15 noves obertures el 2024

El nou restaurant de Vicio a Hospital Clínic | Cedida
El nou restaurant de Vicio a Hospital Clínic | Cedida

En aquests moments Vicio compta amb 24 punts de venda entre Madrid, Barcelona, Sevilla, Màlaga, València i Palma de Mallorca. Entre els reptes del nou any, preveuen obrir 15 nous restaurants físics a la capital espanyola i catalana i passar dels actuals 700 treballadors a 1.200. Finalment, Puig també assenyala que Barcelona és la ciutat on va néixer Vicio i, per això, han volgut obrir aquí "un local que sigui referent", i ha animat a mostrar que des de la ciutat comtal també es pot emprendre i ser referent i inspiració en altres països.

Més info: Messi, Busquets, Sergi Roberto i Griezmann inverteixen en l’hamburgueseria Vicio

Messi, expansió i noves societats hòlding

Durant els últims mesos, Aleix Puig i Oriol de Pablo han constituït sengles societats hòlding per gestionar les seves inversions personals. Aquest moviment coincideix en el temps amb la culminació de la ronda de finançament de 17 milions d’euros en la qual hi han participat els futbolistes Leo MessiSergio BusquetsSergi Roberto i Antoine Griezmann. Puig i de Pablo han creat, respectivament, les societats Lassen Connect Capital SL i Baloo Capital SL a través de les quals controlaran les seves participacions empresarials. Lassen s’ha constituït amb un capital social de 5 milions d’euros i Baloo, d'1,48 milions. Es tracta de societats unipersonals de les quals cada un d’ells n’és administrador i soci únic.

Més informació
Vicio factura cinc vegades més que l'any passat
Avui et destaquem
El més llegit