VidaCaixa guanya un 17% més per les pòlisses d'estalvi i risc

L'asseguradora obté uns beneficis de 546,4 milions d'euros fins al setembre

La seu de Vidacaixa en una imatge d'arxiu | Cedida La seu de Vidacaixa en una imatge d'arxiu | Cedida

VidaCaixa ha guanyat 546,4 milions d'euros entre gener i setembre. Aquests beneficis suposen un augment del 17% en comparació als obtinguts durant els nou primers mesos de l'any passat. L'asseguradora de Caixabank atribueix aquest increment a la bona evolució del negoci de les pòlisses d'estalvi i risc, a més de "la gestió d'un volum més gran de recursos".

Més info: VidaCaixa passa a liderar les assegurances a l'Estat

L'empresa ha comercialitzat primes i aportacions per un valor de 8.354,6 milions d'euros, un 8,5% més. El patrimoni sota gestió, per la seva banda, ha augmentat un 6,9%, fins als 90.582,1 milions, segons ha informat la mateixa companyia a través d'un comunicat. D'aquest, 53.588 milions corresponen a assegurances de vida; 29.441, a plans de pensions i EPSV, i 7.553, a BPI Vida e Pensões.

Javier Valle, el conseller delegat de VidaCaixa, afirma que els tipus d'interès baixos beneficien el negoci: "L'oportunitat en el món de l'estalvi a llarg termini i la protecció de les persones continua intacta, si bé cobra encara més importància la gestió activa de les inversions i les garanties de longevitat i defunció com a complement innovador i diferencial per als productes de vida”. 

Entre gener i setembre, es van abonar 2.843,3 milions d'euros en prestacions entre els 5,2 milions de clients que té la companyia a Espanya i Portugal. L’entitat manté el primer lloc en el rànquing de vida, amb una quota de mercat del 29,4% del total de primes. També lidera el mercat de plans de pensions, amb el 25,1% del patrimoni gestionat en aquests productes.

Més informació
VidaCaixa s'assegura els 290 MEUR
VidaCaixa guanya un 6,6% més al primer trimestre
Avui et destaquem
El més llegit