VidaCaixa (Caixabank) compra a Caser el 81% de Sa Nostra Vida per 262 MEUR

Sa Nostra es dedica a les assegurances de vida i els plans de pensions i opera a les Illes Balears

José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank | ACN José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank | ACN

La filial asseguradora de CaixaBank, VidaCaixa, ha comprat a Caja de Seguros Reunidos (Caser) el 81,31% de la companyia d'assegurances Sa Nostra Vida per 262 milions d'euros. La firma es dedica a les assegurances de vida i els plans de pensions i opera a les Illes Balears. El preu ha estat acordat per les parts a partir de les premisses previstes en el contracte d'accionistes de Sa Nostra Vida. L'adquisició està subjecta a l'obtenció de les autoritzacions de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència i de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions. Un cop fet aquesta adquisició, la reorganització dels negocis d'assegurances provinents de Bankia quedarà completada, segons ha afirmat CaixaBank.

L'entitat financera també indica que s'ha registrat al compte de resultats del grup un impacte negatiu de 29 milions d'euros per la penalització inclosa en el preu per la terminació de l'aliança amb Caser a Sa Nostra Vida. L'adquisició no tindrà altres impactes significatius al compte de resultats ni a la solvència del grup, afirma la mateixa font.

CaixaBank és titular del 18,69% restant del capital social de Sa Nostra Vida i està prevista la transmissió a VidaCaixa perquè n'assoleixi el 100% i més endavant la integri per fusió.

Més informació
CaixaBank, millor entitat de banca privada a Europa en Big Data i IA
CaixaBank aposta pels avals verds amb una línia de 40MEUR a FRV
Avui et destaquem
El més llegit