​Vodafone s'esforçarà per la permanència del MWC

El conseller delegat de l'operadora afirma que farà tot el que pugui perquè el congress de mòbils es quedi a Barcelona

La seu de Vodafone a l'avinguda Diagonal de Barcelona | ACN La seu de Vodafone a l'avinguda Diagonal de Barcelona | ACN

El conseller delegat de Vodafone Espanya, Antonio Coimbra, ha assegurat que des de la companyia faran "tot el que puguin" perquè el Mobile World Congress (MWC) se segueixi celebrant a Barcelona. En una trobada amb la premsa en el marc d'aquesta fira, Coïmbra ha remarcat que aconseguir que l'esdeveniment més gran mundial de la indústria mòbil es quedi a Espanya els interessa a tots, tant a la companyia com a Espanya, a Catalunya i a Barcelona.

En aquest sentit, el directiu de l'operadora ha reafirmat el compromís de la companyia amb Espanya i amb Catalunya, que és una regió "molt important" per Vodafone. Així mateix, ha remarcat que tot indica que el MWC es va seguir celebrant a la ciutat comtal fins a 2023, any en el qual finalitza el compromís amb Barcelona de la GSMA, l'organització que agrupa a la indústria mòbil i que organitza l'esdeveniment, i que després ja es veurà.

Respecte a l'impacte que la situació política a Catalunya pugui estar tenint en el MWC i en les possibilitats que abandoni Barcelona, Coïmbra ha apuntat que no comentaran res sobre política.

Més informació
Barcelona adjudica a Vodafone i a Telefónica la telefonia
Vodafone porta a Barcelona la seva fundació
El MWC es queda
Avui et destaquem
El més llegit