​Vodafone s'esforçarà per la permanència del MWC

El conseller delegat de l'operadora afirma que farà tot el que pugui perquè el congress de mòbils es quedi a Barcelona

La seu de Vodafone a l'avinguda Diagonal de Barcelona La seu de Vodafone a l'avinguda Diagonal de Barcelona

El conseller delegat de Vodafone Espanya, Antonio Coimbra, ha assegurat que des de la companyia faran "tot el que puguin" perquè el Mobile World Congress (MWC) se segueixi celebrant a Barcelona. En una trobada amb la premsa en el marc d'aquesta fira, Coïmbra ha remarcat que aconseguir que l'esdeveniment més gran mundial de la indústria mòbil es quedi a Espanya els interessa a tots, tant a la companyia com a Espanya, a Catalunya i a Barcelona.

En aquest sentit, el directiu de l'operadora ha reafirmat el compromís de la companyia amb Espanya i amb Catalunya, que és una regió "molt important" per Vodafone. Així mateix, ha remarcat que tot indica que el MWC es va seguir celebrant a la ciutat comtal fins a 2023, any en el qual finalitza el compromís amb Barcelona de la GSMA, l'organització que agrupa a la indústria mòbil i que organitza l'esdeveniment, i que després ja es veurà.

Respecte a l'impacte que la situació política a Catalunya pugui estar tenint en el MWC i en les possibilitats que abandoni Barcelona, Coïmbra ha apuntat que no comentaran res sobre política.

Més informació
Barcelona adjudica a Vodafone i a Telefónica la telefonia
Vodafone porta a Barcelona la seva fundació
El MWC es queda
Avui et destaquem
El més llegit