Vueling reactiva la ruta Barcelona-Lapònia de cara a Nadal

La connexió estarà disponible entre el 30 de novembre i l'11 de gener, amb una freqüència setmanal de dos vols

Rovaniemi (Lapònia) durant l'hivern | EP Rovaniemi (Lapònia) durant l'hivern | EP

La companyia catalana Vueling ha anunciat que aquest hivern reprendrà la ruta entre BarcelonaRovaniemi (Lapònia). Serà a partir del 30 de novembre, i estarà disponible fins a l'11 de gener, tal com ha informat la firma. La connexió entre els dos països tindrà una freqüència setmanal de dos vols: dimecres i dissabte. És el segon any consecutiu que l'aerolínia ha habilitat aquesta ruta entre les dues ciutats.

Més info: Vueling, entre les 10 aerolínies que més creixen al món

En un comunicat, Vueling ha explicat que han decidit reactivar aquesta ruta per garantir "una connexió perfecta per gaudir de les màgiques experiències que ofereix la capital de Lapònia (Finlàndia)". Cada vol tindrà una durada aproximada de 4 hores i 40 minuts. De fet, els bitllets ja estan a la venda a la web i l'aplicació de Vueling, "facilitant així la planificació d'unes vacances de Nadal perfectes".

Lapònia és un destí de temporada i que moltes persones associen al Pare Noel. D'aquesta manera, la companyia ofereix un viatge somiat per a molts clients, encara que sigui exclusivament durant l'època nadalenca. No és l'única marca aèria que habilita connexions exclusivament estacionals. Per exemple, diverses companyies nord-americanes han augmentat la freqüència de vols entre els Estats Units i Catalunya durant la temporada estival, tot i que també hi ha ciutats com Washington que augmenten el seu volum de connexions més aviat cap a la temporada d'hivern.

Avui et destaquem
El més llegit