Vueling deixa a terra 14.300 passatgers

L’aerolínia ‘low cost’ cancel·la 86 vols aquest dilluns en el primer caos de l'estiu

Vueling és la companyia amb més vols a l'aeroport del Prat Vueling és la companyia amb més vols a l'aeroport del Prat

Un total de 14.300 passatgers de Vueling han estat afectats per les cancel·lacions en el primer caos de la companyia aquest estiu. Segons l’aerolínia low cost, la tempesta de 45 minuts de primera hora del dilluns a Barcelona va obligar a cancel·lar 86 vols, 29 dels quals al Prat. Això va provocar que 5.000 passatgers es quedessin a terra a l’aeroport de Barcelona.

Fonts de Vueling asseguren que aquest dimarts un 80% dels afectats ja van ser reubicats en altres vols i encara hi ha pendent de recol·locar el 20% restant.

La companyia ha subratllat que la tempesta del dilluns va afectar dos espais aeris “clau” per Vueling com són l’aeroport del Prat i el de Marsella, i ha assegurat que durant els 45 minuts de pluja el Prat no va quedar tancat però sí que es va paralitzar el tràfic aeri d’entrada i sortida.

El gestor de navegació aèria Enaire va indicar dilluns en un tuit que es produïen retards significatius al Prat a causa de les tempestes i que s'estaven espaiant més els aterratges i els vols en ruta cap a l'aeroport.

Més informació
Preacord entre Vueling i els seus pilots
Un estiu de caos al Prat?
El Prat prepara serveis mínims davant possibles vagues
Avui et destaquem
El més llegit