Inditex obre un web global de Zara que tributarà a Espanya

Les accions de la companyia s'incrementen fins el 5,2% després de l'anunci de la botiga 'online', que permetrà a la marca de roba vendre a 106 nous mercats

L'Àfrica, Indonèsia i el Carib podran comprar roba de Zara 'online' | Europa Press L'Àfrica, Indonèsia i el Carib podran comprar roba de Zara 'online' | Europa Press

L'anunci d'Inditex sobre el llançament d'una nova botiga online global de Zara que tributarà a Espanya fa pujar les accions del grup fins el 5,2% per intercanviar-se a un preu de 26,31 euros cada una, el seu increment més gran de tot l'any. El web permetrà a Zara vendre a 106 nous mercats, que sumen un total de 202.

La major part dels nous mercats de la companyia es troben a l'Àfrica, concretament a països com Angola, Costa de Marfil, Senegal o Ghana, però també al Carib i Indonèsia, que podran comprar les col·leccions globals de dona, home i els més petits de Zara.

Més info: Inditex tindrà botiga online a tot el món el 2020

De moment, la botiga en línia està disponible en anglès i francès i ofereix, a més, un servei d'atenció al client. El president d'Inditex, Pablo Isla, ja va anunciar al setembre que el seu objectiu és que el 2020 totes les marques del grup estiguin disponibles a través d'internet i a tot el món.

Zara està present en 96 mercats, 49 d'ells integrats online. D'aquesta manera, les comandes realitzades a través del web poden ser rebudes a casa o bé es poden anar a buscar a la botiga més propera.

Més informació
Amancio Ortega ingressa 1.386 milions en dividends d'Inditex
Inditex supera els 12.000 milions d'euros en vendes per primer cop
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit