Inditex obre un web global de Zara que tributarà a Espanya

Les accions de la companyia s'incrementen fins el 5,2% després de l'anunci de la botiga 'online', que permetrà a la marca de roba vendre a 106 nous mercats

L'Àfrica, Indonèsia i el Carib podran comprar roba de Zara 'online' | Europa Press L'Àfrica, Indonèsia i el Carib podran comprar roba de Zara 'online' | Europa Press

L'anunci d'Inditex sobre el llançament d'una nova botiga online global de Zara que tributarà a Espanya fa pujar les accions del grup fins el 5,2% per intercanviar-se a un preu de 26,31 euros cada una, el seu increment més gran de tot l'any. El web permetrà a Zara vendre a 106 nous mercats, que sumen un total de 202.

La major part dels nous mercats de la companyia es troben a l'Àfrica, concretament a països com Angola, Costa de Marfil, Senegal o Ghana, però també al Carib i Indonèsia, que podran comprar les col·leccions globals de dona, home i els més petits de Zara.

Més info: Inditex tindrà botiga online a tot el món el 2020

De moment, la botiga en línia està disponible en anglès i francès i ofereix, a més, un servei d'atenció al client. El president d'Inditex, Pablo Isla, ja va anunciar al setembre que el seu objectiu és que el 2020 totes les marques del grup estiguin disponibles a través d'internet i a tot el món.

Zara està present en 96 mercats, 49 d'ells integrats online. D'aquesta manera, les comandes realitzades a través del web poden ser rebudes a casa o bé es poden anar a buscar a la botiga més propera.

Més informació
Amancio Ortega ingressa 1.386 milions en dividends d'Inditex
Inditex supera els 12.000 milions d'euros en vendes per primer cop
Avui et destaquem
El més llegit