El carrer més car de l'Estat per comprar una casa és a Mallorca

El preu mitjà dels habitatges del carrer Sant Carles de Calvià és superior als set milions d'euros

Cases a Calvià, on hi ha el carrer més car d'Espanya | iStock Cases a Calvià, on hi ha el carrer més car d'Espanya | iStock

Mallorca compta amb el carrer més car de l'Estat per comprar-hi una casa. Es tracta del carrer Sant Carles, situat a Calvià, segons un informe d'Idealista. El preu mitjà de l'habitatge en aquesta via es troba per sobre dels set milions d'euros (7.043.750 euros). El top tres el completen carrers malaguenys, a Benahavís i Marbella.  

Els carrers més exclusius de la província andalusa presenten preus mitjans de 7.042.462 i 5.932.489 euros, respectivament. El quart lloc l'ocupa un carrer de la urbanització Cascada de Camoján, també a Marbella, mentre que a la cinquena i sisena posicions hi ha carrers de Madrid: el Paseo de los Lagos a Pozuelo de Alarcón (5,2 milions) i el Paseo del Conde de los Gaitanes, a La Moraleja (4,9 milions).   

Tots els carrers que es troben als 10 primers llocs es troben a les Illes Balears, Andalusia i Madrid, però hi ha carrers d'altres territoris que registren preus mitjans dels habitatges per sobre del milió d'euros, segons el portal immobiliari online: Catalunya, el País Valencià, les Illes Canàries, el País Basc i Cantàbria. A l'altra banda de la llista es troben Castella-La Manxa (el carrer més car es troba en un preu mitjà de 318.528 euros), Extremadura (353.168 euros) i Navarra (467.813 euros).   

Més informació
Barcelona és la segona província amb l’habitatge més car
La compravenda d'habitatges es recupera però queda un 2% per sota del 2019
Avui et destaquem
El més llegit