Meliá comença la desescalada als seus hotels de les Balears

La cadena hotelera avança l'obertura de diversos establiments insígnia de la marca al maig

Un hotel de Meliá a Eivissa, en una imatge d'arxiu | Cedida Un hotel de Meliá a Eivissa, en una imatge d'arxiu | Cedida

Meliá és optimista de cara a l'estiu. La cadena hotelera mallorquina ha anunciat que avança l'obertura al maig de diversos dels seus establiments insígnia a les Illes Balears. D'aquesta manera, la companyia comença la seva desescalada particular, davant una recuperació de la mobilitat, un avançament en la vacunació i les ganes de la població de viatjar. La creació d'un corredor segur amb el Regne Unit, que no exigirà als turistes que visitin l'arxipèlag a fer quarentena quan tornin, també ha influït en la decisió de començar a obrir hotels, segons ha indicat la mateixa empresa en un comunicat. 

A Mallorca, obrirà el Meliá Calviá Beach i l'Hotel de Mar Gran Meliá; a Menorca, el Meliá Cala Galdana i el Sol Falcó; i a Eivissa, el ME by Meliá i el Sol Beach House. El primer que obrirà les portes serà el Meliá Cala Galdana el 7 de maig, mentre que els darrers seran el Sol Falcó i el ME d'Eivissa, el 27 d'aquest mes.

La companyia assegura que el protocol Stay Safe With Meliá, que aplica a tots els seus hotels arreu del món, garanteix mesures de protecció i seguretat davant la covid-19. Entre les mesures que han establert per impulsar les reserves, destaca la cancel·lació gratuïta i diversos descomptes. 

Més informació
Meliá perd 596 milions davant l'aturada del turisme
Els hotelers passen el tràngol amb la certesa que se’n sortiran
Avui et destaquem
El més llegit