10 apps imprescindibles per als que viatgen per negocis

Des de reservar un viatge fins a escanejar documents: aquestes són les aplicacions més útils per als que agafen sovint un tren o un avió

Les aplicacions són una manera d'aprofitar el temps de viatge
Les aplicacions són una manera d'aprofitar el temps de viatge

Cada vegada són més les persones que trien el tren com el seu mitjà de transport preferit per als desplaçaments per temes de treball. Potser és per la comoditat d'arribar directament al centre de les ciutats o per la possibilitat de romandre connectat durant tot el viatge i, gràcies a això, poder continuar treballant fora de l'oficina o organitzar la propera reunió de negocis.

Sigui quin sigui el motiu, aquí tens algunes aplicacions que et permetran aprofitar aquestes hores mortes de trajecte.

Trainline

No existeix millor manera de començar un viatge que comprant el bitllet sense pressa, però sense pausa. Trainline permet reservar de manera ràpida i senzilla els bitllets de tren, facilitant la possibilitat de comparar horaris i preus. N'hi ha prou amb fer un cop d'ull per veure la disponibilitat dels trens i comprar el teu bitllet en tan sol 58 segons.

Abans de viatjar únicament has de guardar el bitllet en el teu smartphone i arribar a l'estació just abans de l'hora, ja que també podràs saber la via de sortida des del teu telèfon. Trainline és gratuïta i està disponible tant per a ordinador com para dispositius iOS i Android.

Slack

Quan estàs viatjant per motius laborals, sovint és difícil estar al dia amb els e-mails i els documents que els teus companys comparteixen. Precisament aquesta és la missió de Slack. Ara és possible tenir tots els missatges en un únic lloc de fàcil accés i organització i sense necessitat d'obrir el correu electrònic.

Evernote

Un dels aspectes positius del tren és que t'ajuda a pensar i deixar volar la imaginació. I per si se t'ocorre una idea genial per a un projecte de treball, Evernote pot ser el teu major aliat durant el viatge. Es tracta d'un quadern digital que et permet anotar, modificar i compartir les teves pròpies idees sobre qualsevol dispositiu, evitant d'aquesta manera haver d'escriure en folis que es poden acabar perdent. Una vegada guardada, és possible accedir, visualitzar i compartir la nota de manera senzilla.

Babbel

Saber un idioma estranger no solament t'enriqueix a escala personal, sinó que és molt útil quan es treballa en entorns internacionals. Amb Babbel, pots aprendre a defensar-te fins a en 14 idiomes des del teu smartphone, sense necessitat d'estar connectat a internet; solament has de descarregar-te les lliçons amb anterioritat per practicar sempre que vulguis, també al tren.

Per exemple, en el curs d'anglès per al treball, hi ha lliçons exclusivament dissenyades per a les persones que viatgen per motius laborals: organitzar reunions, preguntar per adreces o frases útils per usar a l'hotel i el restaurant són algunes de les possibilitats que t'ajudaran a desembolicar-te com a peix en l'aigua.

Simpler

Quan estàs fora de l'oficina moltes vegades necessites posar-te en contacte amb una persona la informació de la qual no ets capaç de trobar, posant a prova la teva paciència i buscant entre els infinits e-mails del treball. En aquestes ocasions pots usar Simpler, una aplicació que crea i actualitza automàticament els contactes des de les adreces de correu electrònic de Gmail; a més, també conserva els contactes actualitzats amb informació pública, com la foto de perfil, el lloc de treball i els perfils socials.

Musement

Els viatges de treball solen incloure temps lliure. Si ja coneixes quins seran els descansos entre les teves reunions de treball, pot ser que vulguis gaudir del teu temps lliure per descobrir la ciutat amb Musement, una aplicació que proposa una llista d'opcions seleccionables que es pot personalitzar segons les teves preferències. Es tracta d'una espècie d'assistent digital que recull les opinions de persones que visiten aquests llocs per ajudar-te amb la seva experiència.

CamScanner

Quantes vegades has oblidat les teves anotacions o documents al tren? Per evitar que això passi, pots utilitzar CamScanner, una aplicació que permet digitalitzar, sincronitzar, compartir i gestionar diversos continguts en qualsevol dispositiu. Només s'ha d'utilitzar la càmera de fotos de l'smartphone per escanejar ràpidament qualsevol tipus de document de paper: factures, notes, targetes de presentació, anotacions i molt més.

Convertidor de Monedes

Utilitza aquest convertidor per calcular divises i tipus de canvi en temps real per a una gran varietat de monedes internacionals. Si vas a viatjar a l'estranger per assumptes de negocis i necessites fer un canvi de moneda, gens com aquest convertidor per portar un registre del tipus de canvi.

Les teves despeses

Quan el viatge està arribant a la seva fi, pot ser molt útil usar una app que guardi un registre de les teves despeses per no haver d'esperar i lliurar les teves factures quan tornis a l'oficina. Les teves despeses és una aplicació que permet gestionar el pressupost disponible. Es poden introduir moviments d'entrada i sortida, afegir nous projectes als quals sumar noves despeses o entrades i indicar el tipus de despesa o pagament. En acabar pots enviar les despeses mitjançant e-mail amb les respectives imatges de les factures.

Trello

Si ets dels quals necessita ordre, aquesta aplicació t'ajudarà a organitzar les teves tasques i tot amb un disseny bastant atractiu en forma de suro i amb post-its. Crear un tauler amb diferents projectes i compartir-ho amb tots els membres d'un equip és ara més fàcil amb Trello, des de personalitzar fluxos de treball fins a treballar diverses persones en un mateix document i compartir comentaris, fins al més bàsic com compartir fotos i tot sense necessitat de connexió.

Més informació
5 apps indispensables per tornar de vacances
Eelp!, la solució per a tots els problemes
Obrir la porta amb el mòbil
Avui et destaquem
Comentaris