Amazon Business, l'ecommerce' per a les empreses

El gegant del comerç electrònic llança una plataforma específica per a les compres corporatives

Arriba l'Amazon per a empreses Arriba l'Amazon per a empreses

Amazon ha llançat a l'Estat espanyol el seu comerç electrònic per a empreses: Amazon Business. Es tracta d'una nova solució dissenyada per satisfer les necessitats de compra de les companyies per millorar l'eficàcia dels seus sistemes de compres i estalviar costos, segons ha informat la multinacional en un comunicat.

En concret, amb aquest servei les companyies podran gaudir de funcionalitats especialment adaptades a les seves necessitats, com són, per exemple, opcions d'enviament gratis, visualització de preus amb IVA exclòs i facturació automàtica d'IVA en milions de productes, comptes corporatius multiusuario i la possibilitat de reflectir els processos d'aprovació interns.

Amazon Business permet accedir fàcilment a més de 250 milions de productes per a empreses com a ordinadors portàtils, impressores, solucions d'emmagatzematge, material d'oficina, mobles i articles de neteja.

Pel que fa a serveis de manteniment, reparació i manipulació, Amazon Business ofereix més d'un milió d'eines elèctriques, productes industrials i articles de seguretat.

Així, les firmes dedicades al sector de l'automoció poden accedir a milions de peces i accessoris, incloent articles per al manteniment de vehicles, peces de recanvi i pneumàtics, mentre que els negocis de restauració podran trobar una àmplia selecció de productes especialitzats, com a utensilis de cuina, vaixelles, articles per a bars o material de neteja, entre uns altres.

Així mateix, els col·legis i laboratoris podran triar entre milers de productes d'ús científic i de laboratori, com a microscopis, balances i instruments de mesurament.

Amb aquest llançament, Amazon Business ja està disponible a Estats Units, Alemanya, Regne Unit, França, Japó, Índia, Itàlia i Espanya, realitzant enviaments a clients d'empresa en més de 60 països de tot el món.

Cepsa, pionera

Les empreses que operen en aquests països ja poden comprar els subministraments que necessitin i accedir al mateix temps a una àmplia gamma de funcionalitats especialment adaptades a les necessitats de les empreses, pensades per estalviar-los temps i diners, i augmentar la productivitat general dels seus negocis.

La primera empresa a utilitzar aquest nou servei a Espanya és Cepsa. "Les nostres necessitats de proveïment són complexes i molt exigents. Amazon Business ens dóna l'oportunitat d'optimitzar i simplificar els nostres processos, augmentar l'eficàcia de la nostra cadena de subministrament i millorar l'experiència dels nostres usuaris", ha explicat el director de compres de l'energètica, José Antonio Valgañón.

El director de Amazon Business en la UE, Todd Heimes, ha assenyalat que aquest servei permet oferir a les empreses "una experiència de compra molt més còmoda". "Aquestes noves funcions, especialment adaptades a les necessitats de les empreses, com els comptes corporatius multiusuario amb processos d'aprovació integrats, permeten a les empreses simplificar i millorar els seus processos de compra", ha indicat.

Entre les funcionalitats que ofereix aquest nou servei figuren els enviaments gratis, la visualització de preus amb IVA exclòs i factures amb IVA, un procés de compra simplificat, procés d'aprovació o la 
integració en sistemes electrònics d'aprovisionament.

D'altra banda, les empreses que venen en Amazon.es poden adaptar la seva oferta de productes a les necessitats dels clients d'empresa per així augmentar les seves vendes a altres empreses i elevar les seves exportacions en tota Europa.

Més informació
Qui és la nova peça clau d'Amazon a Espanya i Itàlia?
Amazon estrena el centre del 22@
Amazon monopolitza l'ecommerce a Espanya
Avui et destaquem
El més llegit