Anar a la feina amb Segway

La companyia de productes de transport personal llança dos nous vehicles intel·ligents i amb autoestabilitat per facilitar la mobilitat dels usuaris

Els nous Segway fan més àgil i còmode l'ús del mitjà de transport | Cedida
Els nous Segway fan més àgil i còmode l'ús del mitjà de transport | Cedida

Segway ha anunciat els dos nous transports personals amb autoestabilitat per a la seva línia de productes de consum. El proveïdor capdavanter mundial de mobilitat personal elèctrica introdueix els models miniLITE i miniPLUS per integrar-los en la nova col·lecció de mini-sèries juntament amb el seu producte actual, miniPRO.

"El nostre objectiu és canviar la forma en què la gent es transporta. Volem fer del transport i la mobilitat personal una experiència agradable i única, així com una bona manera d'arribar del punt A a el B respectant el medi ambient", assenyala el president de Segway EuropeBV, Dennis Hardholt, qui insisteix en l'objectiu de convertir aquest mitjà en una opció vàlida per al dia a dia.

Hadholt: "Volem fer del transport i la mobilitat personal una experiència agradable i única"

El miniLITE té una velocitat màxima de 16 km/h, amb un recorregut aproximat de 18 km. Es pot dirigir amb precisió amb la barra de control del genoll i agafar-lo fàcilment per poder transportar còmodament. També compta amb llums LED personalizables i unes rodes més amples, grans i resistents. Una altra de les característiques del miniLITE és que detecta a la persona que es puja i impedeix que caigui.

El model miniPLUS arriba com un producte més exclusiu. Compta amb les mateixes característiques que l'anterior, amb el plus del mode 'Segueix-me', que es pot activar a través del comandament a distància. Pot assolir fins a 20km/h i viatjar fins a 35km.

L'usuari pot accedir a les estadístiques i el vehicle a través de l'aplicació Ninebot bySegway, que permet comprovar la velocitat, el quilometratge, l'estat de la bateria i facilita als usuaris estar actualitzats i connectats amb altres consumidors propers.

El model principal de Ninebot de Segway miniPRO ja està disponible en les botigues, mentre que miniLITE i miniPLUS sortiran al mercat al llarg d'aquest 2017.

Més informació
Segway Espanya preveu duplicar la facturació el 2018 per la moto elèctrica Volta
Turisme i Segway: un matrimoni sobre rodes
Segway i Volta aliades en el sector de les motos elèctriques
Avui et destaquem
Comentaris