Així és el nou iPhone XS

Es filtren imatges del nou telèfon d'Apple que tindrà una versió daurada i un model més gran

Les imatges filtrades del nou iPhone XS Les imatges filtrades del nou iPhone XS

Apple ha convocat els mitjans de comunicació el proper 12 de setembre al seu campus de Califòrnia per donar a conèixer novetats en la seva gamma de productes, entre ells els de la seva emblemàtica línia de telèfons mòbils, els iPhones. No obstant això, el mitjà especialitzat 9to5Mac ha publicat imatges del nou iPhone X.

El mitjà ha filtrat que els nous telèfons s'anomenaran iPhone XS, afegint una S com ja ha vingut sent habitual en altres models de la casa. Afirmen que hi haurà un model en color daurat, a més del gris espacial i el blanc. També es confirmen les mides de 5,8 polzades (que substituïria l'actual) i de 6,5 polzades, un model més gran.

Keynote amb nous telèfons

Està previst que Apple reveli la seva última línia de productes al Steve Jobs Theatre, al campus del gegant tecnològic. També s'apunta a la possibilitat que es presenti un nou ordinador MacBook Air i una actualització del Mac Mini, actualitzacions per l'iPad i un nou rellotge intel·ligent Apple Watch.

També s'espera que Apple actualitzi els seus models d'iPad Pro amb pantalles i funcions que imiten l'iPhone X.

La invitació enviada per Apple als mitjans de comunicació presenta un cercle de bronze, similar al del nou campus d'Apple Park que es va inaugurar l'any passat, sense donar més pistes.

Més informació
L'adolescent que ha enderrocat Apple
Com abandonar (la secta) Apple sense morir en l'intent
Apple presenta un iPad per 349 euros
Avui et destaquem
El més llegit