Barcelona es converteix en la capital europea de les plataformes digitals durant dos dies

La intel·ligència artificial ha estat la protagonista de la segona edició de The NTWK Summit en què també s'han abordat converses sobre plataformes digitals, ecosistemes, marketplaces, metavers, NFTs, Web3 i economia circular

 L'enginyera industrial Marina Planas, cofundadora i CEO de TheNTWK | Cedida L'enginyera industrial Marina Planas, cofundadora i CEO de TheNTWK | Cedida

La segona edició de The NTWK Summit, l'espai de debat on la comunitat professional d'innovadors digitals comparteix coneixement sobre models de negoci digital, ha tingut lloc a la Llotja de Mar durant el 18 i 19 de maig. Aquest esdeveniment ha reunit els principals experts internacionals en innovació empresarial digital per compartir coneixement sobre models de negoci digital. Durant dos dies la intel·ligència artificial ha estat la protagonista d'aquest esdeveniment on també s'han abordat converses sobre plataformes digitals, ecosistemes, marketplaces, metavers, NFTs, Web3 i economia circular.
 
Liderat per l'enginyera industrial Marina Planas, cofundadora i CEO de TheNTWK i l'única europea nominada a la llista dels 50 professionals més influents del “Marketplace Market Makers”, i Peter C. Evans Phd copresident TheNTWKSummit i MIT Platform Strategy Summit, The NTWK Summit 23 ha tingut com a objectiu posar Europa al mapa de models de negoci digitals mundials.

Més info: Marina Planas: "El millor consell? Sigues prescindible a l'empresa"
 
Durant dos dies han comparegut 92 ponents locals i internacionals de companyies referents a la indústria digital com Google, Amazon, SAP, Salesforce, Mirakl Technologies, entre d'altres; s'han ofert 30 hores d'intercanvi de coneixement a través de conferències inspiradores i tallers que han provocat reflexions entre els més de 350 assistents, el 70% dels quals van ser internacionals.

Planas: "Animo totes les empreses a considerar l'efecte multiplicador que un model de negoci basat en plataformes pot aportar a la seva indústria o sector"

L'enfocament d'aquesta segona edició ha estat From fisical to digital experience. Durant el TheNTWK Summit s'han discutit i compartit experiències sobre l'evolució dels models de negoci digitals i el seu potencial al mercat europeu. S'han abordat temes estratègics com el canvi del negoci cap a l'economia de l'ecosistema, la construcció i el lliurament dels mercats o les maneres d'abordar la sostenibilitat. També s'han fet panells sectorials com energia o mobilitat i tallers pràctics sobre com iniciar i escalar el negoci digital.
 
En paraules de Marina Planas, CEO de TheNWTK: “A través de TheNTWKSummit, volem enviar un missatge clar a les empreses tradicionals: és el moment d'innovar i adaptar-se. Com a CEO de TheNWTK, animo totes les empreses a considerar l'efecte multiplicador que un model de negoci basat en plataformes pot aportar a la seva indústria o sector. El futur dels negocis està evolucionant ràpidament i les plataformes s'estan convertint en una part fonamental d'aquesta transformació. Aquest esdeveniment ha estat una oportunitat per aprendre experts de renom com Sangeet, Platform revolution coautor, i obtenir informació valuosa sobre com construir i gestionar amb èxit un negoci de plataforma Estem aquí per donar suport a les empreses i emprenedors en aquest procés i esperem que TheNTWK Summit inspiri tots els agents a embarcar-se a aquesta emocionant revolució empresarial".

Més informació
Una plataforma digital per fomentar la innovació a les empreses
Avui et destaquem
El més llegit