Barcelona Activa promou la indústria 4.0

16 empreses donaran a conèixer els seus projectes a la fira de solucions disruptives per al sector industrial

Imatge d'un producte tecnològic | IOT Imatge d'un producte tecnològic | IOT

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, serà un dels organismes que participarà a la setena edició de la fira de solucions disruptives (IOT Solutions World Congress) per al sector industrial (Internet of things). Del 31 de gener al 2 de febrer, el consistori comptarà amb un espai de 292 metres quadrats al recinte de Fira de Barcelona. 

En aquest espai, 16 empreses seleccionades per Barcelona Activa donaran a conèixer els seus projectes. La llista està formada per firmes com Sitep (enginyeria especialitzada en solucions territorials), 3DThinks (desenvolupament de software i fabricació distributiva), Aeinnova (dispositius autònoms), PowerBim (empresa de digitalització), Bloock (solucions blockchain per aplicacions multisectorials) o Bookline (assistents de veu per a restaurants).

L’agenda d’actes de Barcelona Activa a l’esdeveniment passa per xerrades relacionades, principalment, amb la digitalització i un nou projecte de plataforma d’innovació oberta. En paral·lel, també s’han programat visites presencials a les seus de les empreses.

Més informació
Barcelona Activa impulsa un nou espai a Sant Andreu
Comença el programa Blu-Up per a projectes d’economia blava
El 86,9% de les llars catalanes tenen accés a internet de banda ampla fixa
Avui et destaquem
El més llegit