Black Mirror tindrà capítols 'Tria la teva pròpia aventura'

La sèrie de Netflix inclourà finals interactius en la seva cinquena temporada que arribarà al desembre

"Nosedive" és el primer episodi de la quarta temporada de Black Mirror "Nosedive" és el primer episodi de la quarta temporada de Black Mirror

"Arribes al final del túnel i hi ha dues portes, si obres la de la dreta ves a la pàgina 10, si obres la de l'esquerra ves a la pàgina 45". Netflix vol provar coses noves en les seves sèries i per a això s'ha fixat en uns llibres juvenils que fa dècades són a les lleixes de les llibreries. La plataforma de continguts inclourà els capítols interactius al més pur estil Escull la teva pròpia aventura en els episodis de Black Mirror. Netflix s'ha proposat implantar aquest format en la cinquena temporada de la coneguda sèrie, que arribarà al desembre.

giphy

La sèrie, que planteja un futur distòpic en què la tecnologia afecta de maneres inesperades la societat, vol incloure aquest format i promet ser el primer de diversos experiments. La plataforma, a més, ja negocia drets de diversos videojocs per incloure adaptacions cinematogràfiques amb la mateixa línia.

Netflix ja ha experimentat amb aquest format amb la sèrie infantil El gat amb botes, basada en el personatge d'Shrek, i té previst incloure'l en altres sèries. 

Més informació
La UE intervé Netflix
Alexandre Dumas i la fórmula Netflix
Quan Netflix volia ser Blockbuster
Avui et destaquem
El més llegit